Autor Wątek: kowalstwo i sztuka walki  (Przeczytany 2004 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline torno

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
kowalstwo i sztuka walki
« dnia: 17 Listopad 2008, 14:46:05 »
czesc mam problem i pytania :
mam nauke kowalstwa na maxa zwykły oręż , z magicznej rudy i czystej magicznej rudy i mam do wykucia miecz przodków ale do tego potrzebuje sztabki CZYSTEJ MAGICZNEJ RUDY której nie widziałem ani razu w grze zato mam sztabki magicznej rudy ze 30  czy to jest bug czy co ze sie nie da wykuć tego miecza bo wogule nie wiem jak wykuć czy przetopić zeby mieć czystą stabke magicznej rudy ,chce wykuć miecz przodków :/
2 problem małutki jak  wykonywać specjalne ataki mam namyśli np broń dwuręczna : atak z obrotem że gościu robi obkrążenie ,,wir'' i atakuje niewiem jak to juz  nazwać ale orki czasami tak mnie atakują trzymają swoj topór i robią obrót bronią o 360 stopni i uderzają ładnie to wygląda mi sie raz tak udało chciałbym wiedzieć jak naciskać klawisze zebytak zrobic z  bronią dwuręczną , jedno ręczną jak sie da i  walke z dwoma mieczami prosze o pomoc bardzo mi sie to przyda !

Offline Alfeim

• Magnat
Odp: kowalstwo i sztuka walki
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Listopad 2008, 15:09:09 »
czesc mam problem i pytania :
mam nauke kowalstwa na maxa zwykły oręż , z magicznej rudy i czystej magicznej rudy i mam do wykucia miecz przodków ale do tego potrzebuje sztabki CZYSTEJ MAGICZNEJ RUDY której nie widziałem ani razu w grze zato mam sztabki magicznej rudy ze 30  czy to jest bug czy co ze sie nie da wykuć tego miecza bo w ogóle nie wiem jak wykuć czy przetopić zeby mieć czystą stabke magicznej rudy ,chce wykuć miecz przodków :/
2 problem małutki jak  wykonywać specjalne ataki mam namyśli np broń dwuręczna : atak z obrotem że gościu robi obkrążenie ,,wir'' i atakuje nie wiem jak to juz  nazwać ale orki czasami tak mnie atakują trzymają swoj topór i robią obrót bronią o 360 stopni i uderzają ładnie to wygląda mi sie raz tak udało chciałbym wiedzieć jak naciskać klawisze zebytak zrobic z  bronią dwuręczną , jedno ręczną jak sie da i  walke z dwoma mieczami prosze o pomoc bardzo mi sie to przyda !
1. Czyste sztabki znajdują się losowo w skrzyniach (bardzo, bardzo rzadko)
2. Przytrzymaj LPM i wciśnij PPM (wymaga sporo wytrzymałości i działa tylko z bronią dwuręczną)

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 17 Listopad 2008, 15:09:09 »

Offline torno

• Kret
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Listopad 2008, 17:15:42 »
,,Czyste sztabki znajdują się losowo w skrzyniach (bardzo, bardzo rzadko)''
Fest :/ niepowinno tak być to zeby wykuć ten miecz trzeba mieć szczęście zeby miec czystą sztabke rudy , częściej to ja mam zwykłe sztabki rudy no ale trudno , co do walki b.dwuręczną dzieki ! :)

Offline Burzum

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Listopad 2008, 22:09:17 »
A ktoś wie jak w misjach można zdobyć druga sztabke czystej magicznej rudy ?

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Listopad 2008, 18:58:12 »
A ktoś wie jak w misjach można zdobyć druga sztabke czystej magicznej rudy ?
Z tego co pamiętam nie ma innych misji, w których można by było zdobyć taką sztabkę. Pozostają więc tylko skrzynie...

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #4 dnia: 26 Listopad 2008, 18:58:12 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything