Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Meandry Umysłu
(1/1)
Szeregowiec Kabanos:
Przepraszam jeśli taki temat już był albo to nie odpowiedni dział ale mam problem. Nie moge wykonać misji meandry umysłu(trzeba przywrócić Fortuno pamięć). Zrobiłem już zielonego nowicjusza i mu go dałem i co dalej? Prosze o szybką odpowiedź poniewarz dłuugo gram w Gothic'a i jeszcze nigdy nie ukończyłem tej misji. Niedaje mi ona spokoj
Z powarzaniem Dzagi
Nordale:
--- Cytuj ---47.Meandry umysłu
Zleca: Fortuno
Nasz znajomy z obozu na bagnie z G1 Fortuno ma problemy z pamięcią i jest na głodzie narkotykowym. Najpierw musimy zabrać z jego kufra recepturę „Zielonego Nowicjusza” i przygotować dla niego skręta, po wypaleniu go Fortuno odzyskuje przytomność, ale nic nie pamięta. Idziemy, więc do zbieracza ziół przed obozem i rozmawiamy z nim o Fortuno daje nam on recepturę mikstury, która pomoże Fortuno. Przygotowujemy miksturę i dajemy ją do wypicia Fortuno, po jej wypiciu Fortuno odzyskuje pamięć i udziela nam kilku ciekawych informacji. UWAGA:, jeżeli źle przyrządzimy miksturę możemy zabić naszego kumpla, zaleca się mieś wyszkolenie w alchemii przynajmniej na tyle by muc warzyć eliksiry many i lecznicze.
--- Koniec cytatu ---
On po prostu udziela nam kilka informacji po daniu mu tego Nowicjusza i nic więcej. Więc inaczej mówiąc, wykonałeś zadanie.
Szeregowiec Kabanos:
Aha, ale zadanie dalej jest w Zadaniach Aktualnych i to mnie troche wkurza. ale i tak wielkie dzięki za pomoc. Chodzi mi oto że jak mu już dałem ten eliksir( o dziwo przeżył xD) to dalej mam w zadania aktualne to -.-, pewnie znowu jakiś bug mam. Temat do zamknięcia
Nawigacja
Idź do wersji pełnej