Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Leon91:
Pochodnia sie dymi...? Podpaliłeś ją czy gaśnie już ponad 2 lata?
ImperatorM:
Powiem czytają wasze posty chce mi się śmiać.Takie same zmiany są w Noc Kura jak i w ZB np : Zbroja którą posiada Kruk według też nie w klimacie ale nie narzekacie.Co do grafiki Noc Kruka też się nie zmieniła a jak się zmieniła to strasznie minimalnie.W Noc Kruka dostaliście nowy teren a ZB dostaliście nie teren ale zmianę wyglądu miast.Więc dlaczego jesteście tak zle nastawieni na dodatek do 3.Ubolewam tylko na systemie walki.
Tensho:
--- Cytat: ImperatorM w 22 Listopad 2008, 07:40:03 ---Powiem czytają wasze posty chce mi się śmiać.Takie same zmiany są w Noc Kura jak i w ZB np : Zbroja którą posiada Kruk według też nie w klimacie ale nie narzekacie.Co do grafiki Noc Kruka też się nie zmieniła a jak się zmieniła to strasznie minimalnie.W Noc Kruka dostaliście nowy teren a ZB dostaliście nie teren ale zmianę wyglądu miast.Więc dlaczego jesteście tak zle nastawieni na dodatek do 3.Ubolewam tylko na systemie walki.
--- Koniec cytatu ---
(ostrzegam ta wypowiedź dotyczy ogólnie tylko mnie i moich uwag dotyczących ZB)
1.Nie mówiłem że jestem źle nastawiony wręcz przeciwnie.
2.Jeśli chodzi o grafikę w NK to gdybyś się przyjrzał dopatrzył byś się sporych zmian w teksturach otoczenia, rośli i zwierząt.
3.Skoro w NK dostaliśmy nowy teren to jasne że wymagania lekko wzrosły ponieważ były nowe tekstury i można powiedzieć druga GD więc to chyba jasne że to co zrobiono w ZB jest raczej średniej jeśli nie niższej klasy. Po prostu Piranya Bytes musiała podnieść wymogi w NK ale ludzie z Trine Games Studio nie mają żadnego usprawiedliwienia dlatego co zrobili.
Alfeim:
Dziwne jest to że pozostawili w kodzie gry quest itemy z G3 (leżące na ziemi, jak hełm pierwszego paladyna czy miecz Wenzela, których of kors nie można podnieść). Jowood zapowiada już pierwszy patch do FG. Na niemieckich forach o Gothiciu już jest nawet kilka fan-made łatek.
Podejmujący Dezyzję:
Na mapie zaznaczono Klan Wilka.
Czy można tam się dostać?
Wiem, że przez Faring -nie, ale proszę, spróbujcie przez przełęcz Silden.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej