Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Kermitt:
No Isentor, dobrze się spisałeś. Te filmiki fajnie się prezentują. Choć w części drugiej mam wrażenie że film jest nieco spoźniony do głosu.
Co do gry, to można się powtarzać i powtarzać, ale mi się wydaje że to gwoźdź do trumny dla JoWood'u. Nie wiem jaka będzie Arcania (lecz spodziewam się rzadkiej) ale sądze że to będzie shit i na niej saga Gothic się skończy.
P.S. Jakbym był dziewczyną Isen, to bym powiedział/ła że masz ładny głos :lol:
Czaroxxx:
Nie wierze w ciebie Panie Administratorze, mnie od samego patrzenia żyłka na głowie wyskakuje a ty jeszcze w to grałeś! Normalnie należy się szacunek i krata browara na ukojenie skołatanych nerwów. A co do pracy hindusów to pracowali ale nie w tym kierunku co trzeba i po wychodziły takie jądra na patyku.
Swoją drogą nie myślałem, że Isentor ma ludzki głos na początku myślałem, że to syntetyczna mowa jak w kapitanie bomba ale jednak nie.
user no. 11627:
Filmiki zacne, pokazują to co w grze najbardziej się zmieniło, czyli... doszła całkiem pokaźna porcja 'zwiech'. Swoją drogą to nawet się temu nie dziwię, może to taki nowatorski sposób na sztuczne wydłużenie gry? :P Ale tak na serio, to fajnie, że porównałeś to do podstawki. Akcja gry w ZB dzieje się 2 lata później, a praktycznie w miastach nic się nie zmieniło (np. na jednym z domków wisi nawet ta sama szmata (xD) co w podstawce - niby nic ale jednak). Co tu jeszcze? Aha, muzyka mi się spodobała... wróć! To było już w podstawce. Czyli jakby nie spojrzeć to gra wygląda jak jakiś mizerny mod, który był tworzony w dużym pośpiechu. Ach, no i te krówki...
Wracając do filmików, dzięki tym komentarzom nie jeden raz się uśmiechnąłem. Płynność gry porównywalna do działania podstawki na moim śp Radku 9200, naprawdę.
dzikiben4:
Jaki patch należy ściągnąć by grać bez błędu Where is Guru? Zainstalowałem 1.0.7 i nic :( /
Puotek:
--- Cytat: dzikiben4 w 24 Grudzień 2008, 14:38:37 ---Jaki patch należy ściągnąć by grać bez błędu Where is Guru? Zainstalowałem 1.0.7 i nic :( /
--- Koniec cytatu ---
1.07? Przecież do wersji PL jeszcze nie wyszedl... A żeby pozbyć się tego błędu musisz mieć SP3 w XPku (nie wiem jak to jest z Vistą, tam raczej ten problem nie powinien występować). Jeśli masz i nadal wywala Ci grę to raczej sobie nie pograsz :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej