Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (57/79) > >>

Sajan:
Ja się uśmiałem przy sytuacji jak Oris nauczył mnie "Zabójca Orków", a on przecież był orkiem :D Trochę dziwne.

Ci@cho:
Najlepsze jest ze wszystkie najlepsze itemy sa w przypadkowych skrzyniach na odludziach  :lol:

Gyngysz:
Nie zrobię chyba źle, jeśli zapytam tu o pewną sprawę. Jeśli tak, proszę o poinformowanie mnie na PW przez wyższe władze i usunięcie tego postu.

Otóż w Cape Dun w latarni więzionych jest 3 paladynów. Gdy chcę ich uwolnić, ork strażnik atakuje bezimiennego. Gdy go pokonam i tak nie chce mnie wpuścić, a pozostali strażnicy są tego samego zdania. Oczywiście gdy spuszczę im łomot, reszta orków spieszy im na pomoc. Kończy się na tym, że tereny obok latarni są wyścielane trupami orków. :P I tu pojawia się moje pytanie: czy postacie z tej skromnej nadmorskiej mieściny będą przydatne w dalszej fabule? Bo nie widzę innego sposobu odbicia paladynów.

Sajan:
Tak, gdyż oni przybędą jako posiłki wraz z Lee do Gothy.

pawelek110:
Poziom trudności na hard niski, ale i tak jest trudniej od podstawki . NIjak sie ma poziom trudnosci  G3 i dodatku do G1 i G2+NK bo uprościli walkę
(zniszczyli takie cudo, mam na mysli genilany system walki z 1 i 2 częsci)  i orki sa znacznei słabsze niz w poprzednich częsciach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej