Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Ci@cho:
Ja mam juz dosc starego kompa, od razu po instalce i uruchomieniu gry przywital mnie juz znajomy komunikat where is the guru. Dopiero po zainstalowaniu patcha sie uruchomilo
Valdar:
Patch 1.06 nie pomaga przy tym. Tu pomogło mi update windowsa do SP3. Gra się włączyła ale wygląda strasznie. Niby biega płynnie, ale co chwile cięcie. Zdenerwowałem się, wyłączyłem i wywaliłem (to już drugi raz :P ).
koleus123:
Szkoda że twórcy tak rozwiązali problem z początkiem dodatku(wybrali jedno zakończenie). Mogli zrobić tak jak The Suffering 2, że mogłeś wgrać sejwa z poprzedniej części-to powodowało że gra nieco inaczej się zaczynała.
Amix:
Droga zniszczenia magii była najbardziej sensowna. Co ciekawe i tak magia jest w dodatku. Zdałem dzisiaj podstawkę i spekuluję...
Ainur:
Where is the guru pojawiło mi się tylko raz, gdy próbowałem odpalić Gothic'a i nie udało mi się ale gdy ściągnąłem patch wszystko już było w porządku.
Gdy ciągle czytam o tych złych komentarzach to mam wrażenie że gram w inną grę a jednak tą samą. Mi się Zmierzch Bogów bardzo podobał i nawet na jednego buga nie trafiłem więc moim zdaniem twórcy zrobili świetny dodatek i o ZB mam bardzo miłe wspomnienia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej