Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (54/79) > >>

Amix:
I co z tego... wysadzimy wszystko

Azprime:
Właśnie ukończyłem dodatek "ścieżką" Gorna. Jedyne co mi się w nim podoba to ostatnie misje. Idzie się z całą armią do jaskini, później walka z tymi wszystkimi Orkami, zabicie Mistrza Przywołań ... To się rzeczywiście twórcom udało. Jednak dużą trudność sprawiło mi właśnie dojście z tą całą armią do jaskini. Potężna bestia, o której mówi Milten, okazała się stworzeniem trochę większym od Pełzacza. Kilka celnych strzałów z łuku i po sprawie. Później teleport do Vengardu, koronacja i ... po napisach końcowych można dalej grać!

Jedno mnie tylko zaskakuje...

Podczas instalacji gry, na zmianę pokazują się obrazki ... w pewnym momencie pokazały mi się screeny z Nordmaru w Zmierzchu Bogów, było tylko widać jakąś wielką bramę, która w Gothic'u 3 nie występowała...

Szabloząb:

--- Cytat: amadi w 12 Grudzień 2008, 22:39:51 ---Według mnie ten Gothic 4 a raczej arcania i nasz cudowny dodatek to zwykłe wydłużanie serii.Ach człowiek dla kasy zrobi wszystko :'(

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, coś mi się wydaje że nie maja dobrego pomysłu na fabułę. Ot, nawet czasy gry : przed stworzeniem bariery w Górniczej Dolinie mogło być ciekawie ale kim by się grało bo pewnie nie bezimiennym.

Ci@cho:
Wszystkie najlepsze rzeczy w grze sa w pszypatkowych skrzyniach w przypadkowych miejscach

Valdar:
Ehh włączam grę i "Where is guru?" :/ No bez kitu, a myślałem że G3 jest skopany i nie da się bardziej go skopać. Widać myliłem się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej