Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (50/79) > >>

Thompson04:
Fresh air na Hyperze to totalna porażka, recenzent prawie nic nie powiedział o bugach, nawet gdy na ekranie było widać bugi nic o nich nie wspomniał, powiedział że pewnie Cdp wyda grę już z patchem bo miał premiere przed polską premierą gry a jak jest ? To już chyba każdy wie... Nie rozumiem jednego jak można dawać fragmenty filmików i screeny z Varantu i Nordmaru jak w ZB jest tylko Myrtana...

Podsumówując nie gram dalej bo co to za przyjemność z grania z kodami bo bez nich niektórych zadań nie przejdziesz itp. Poczekam na jakieś naprawde duże zmiany/poprawki i wtedy wróce do gry i przejde ją z satysfakcją, oby te zmiany/poprawki pojawiły się wmiare szybko i naprawde naprawiły tą nieudaną "grę"...

Kermitt:

--- Cytat: Szabloząb w 08 Grudzień 2008, 16:12:14 ---No nie... obróciłem się w chacie co się budzimy na początku i od razu "where is the guru" , zresztą coś drogo jak za 10 godzinnego moda do g3 zwykły skok na kasę...

--- Koniec cytatu ---

Doliczając wszystkie docinki i samą płynność 'super gry' czas może wydłużyć się nawet dwukrotnie. Więc już masz 30 godzin grania :wub:

To jest zwykłe wyłudzenie pieniędzy. JoWooD popsuło całą sagę, koniecznie chcąc przyśpieszyć produkcje trojki, a teraz szybkiego, pre-alpha dodatku. Zwykła kradzież.

Czytałem gdzieś że koleś miał takiego bug'a, że nie było Anoga. Za przeproszeniem ... polecieli sobie w h*ja.

Dla mnie nie do pomyślenia jest to, żeby wypuszczać patcha dwa dni po premierze ! Po prostu skandal. Trzeba czekać na dalsze patche

Szabloząb:
To jest rozbój w biały dzień! Co 2-3min (nie żartuje, i to po tym najnowszym patchu) dostaje "where id the guru?"(przy wyłączonych zbędnych programach) a podstawka Gothic 3 działa mi bez zacinki  na full detalach z owym błędem 1 na kilka godzin lub w ogóle. Na razie odkładam ichnie wypociny długości średniego moda na półkę, poczekam aż wyjdzie jakiś patch który COKOLWIEK naprawi. I będzie się dało pograć bez tak wielkiego bólu. Jako fan serii jestem bardzo zawiedziony i zdumiony jak można tak zniszczyć dobrą grę. Myślę że JoWood powinno wydawać poradniki typu "Jak poganiać twórcę aby możliwie najbardziej zbugowac grę" lub "Jak wydoić fanów z nadmiaru kasy" niż wydawać gry. Osobiście, chociaż nie jestem jakimś tam recenzentem oceniam grę na 2/10 to te 2 punkty za to ze lubię sagę i za ładne opakowanie, żadna nowość prócz odgrzewanego kotleta tylko z większą ilością błędów, bugów i do tego samego soundtracku. Jeśli ktoś jeszcze nie kupił tej 'gry' stanowczo odradzam (chyba że macie barrrdzo dużo pieniędzy na zbyciu) jeśli już ktoś naprawdę chce zobaczyć ten horror to radzę ściągnąć z neta, chociaż.. i tak szkoda tego czasu.         

Kaspar:
Ja tam to dostanę na Gwiazdkę i nawet jak nie dostanę to sobie kupie, jestem fanem Gothica od 7 lat SIEDEM LAT GRAŁEM W NIEGO I BĘDĘ GRAŁ CHODŹBY TO BYŁO NAJGORSZE G***O!!!! A jak to takie będzie to sobie pojadę do Niemczech i trochę pogadam z Piranią, (ja tak nazywam tą firmę która stworzyła tak wspaniałą grę) bo mam znajomości w Niemczech.

Szbloząb z tą ochroną to masz rację i muszę dodać, że na moim komputerze (kiedy miałem chyba najstarszą kartę graficzną) co chwila musiałem zapisywać jak grałem w Gothica 3, (naszczęście teraz tak nie jest, bo kupiłem nową kartę graficzną) mam być dokładny kiedyś to zapisałem na kartce to mi wyszło, że co 3 minuty zpisywałem, to było straszne nie dało się normalnie pograć:/

A CIebie Nostress nie rozumiem.

Azprime:

--- Cytat: Kaspar w 09 Grudzień 2008, 10:43:40 ---A jak to takie będzie to sobie pojadę do Niemczech i trochę pogadam z Piranią, (ja tak nazywam tą firmę która stworzyła tak wspaniałą grę) bo mam znajomości w Niemczech.

--- Koniec cytatu ---

Bo fantazja, fantazja, Bo fantazja jest od tego...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej