Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Alfeim:
--- Cytat: amix w 05 Grudzień 2008, 17:17:35 ---Dodatek jest trudniejszy niż podstawka?
--- Koniec cytatu ---
Czy trudniejszy? Walka jest o wiele bardziej wymagająca, ale samo jej przejście zajmuje 10-14 godzin.
mpx:
http://pl.youtube.com/watch?v=3oxaw_D8JCw link do intra po polsku
Eryk302:
Niektórzy pytajac czy im pojdzie Zb na komputerze 2gb ram, karcie 512 ram i procesorze core duo 2.3 jest smieszne. Mi gra poza miastem chodzi bez zacini, zacina sie tylko co 5 minut na 20 sekund by wczytac teren ale to juz normalne w gothicu 3 i ZB. A moj komputer to: 512 Ram, karta radek 8500, i procesor podkrecony z 1.0 na 1.3. Wiec uwazam ze ZB ma lepsza optymalizacje niz G3. Gram oczywiscie na minimalnych detalach.
Berdemer:
--- Cytat: Eryk302 w 05 Grudzień 2008, 18:32:25 ---Niektórzy pytajac czy im pojdzie Zb na komputerze 2gb ram, karcie 512 ram i procesorze core duo 2.3 jest smieszne. Mi gra poza miastem chodzi bez zacini, zacina sie tylko co 5 minut na 20 sekund by wczytac teren ale to juz normalne w gothicu 3 i ZB. A moj komputer to: 512 Ram, karta radek 8500, i procesor podkrecony z 1.0 na 1.3. Wiec uwazam ze ZB ma lepsza optymalizacje niz G3. Gram oczywiscie na minimalnych detalach.
--- Koniec cytatu ---
Tak, już uwierzę. Na tym co podałeś, to Noc Kruka będzie się rwać. Nawet na gry-online piszą:
--- Cytuj ---Daję słowo, że nadal się uśmiechałem, choć już nieco sztucznie. Dalej niestety było już tylko gorzej. Sprawdziłem grę na trzech konfiguracjach, bo sprawdzanie jej stabilności to sumie jedyne, co można było zrobić. Na żadnej z nich Zmierzch Bogów nie działał dobrze, ani nawet nie działał znośnie.
--- Koniec cytatu ---
NarodowyNR:
Witam. Nie ubliżając nikomu za gusta wg mnie fabuła (co pewnie zostanie kontynuowane w G4) jest beznadziejna.
Jak mogą orkowie i ludzie koegzystować ze sobą skoro orkowie uważali sie za "Rase Panów" i traktowali ludzi jak niewolników. poza tym idąc tokiem gry G3 wszyscy buntownicy jak i druidzi powinni byc wrogo nastawieni do bohatera za np. "zniszczenie montery,okary itd"( bo tak toczy sie fabuła gdzie idzie sie tokiem "orkowym i xardasowym")
Następną kwestią jest ogólnie pojęta akcja gry... Gorn królem montery ,który jednoczy ludzi do walki z Thorusem (który w NK nie był zly z charakteru i nie lubił orków),który uważa sie za honorowego członka rasy orków(xD) i chce powrotu akcji z przed 2 lat od aktualnej w ZB fabuły.
A bezi ,którego nie wiem czemu autorzy gry chcą zrobić "peace and lovcem" ,który kocha orków i ludzi i chce pojednania między nimi[miał je w G1 i G2 łomocząc im kości ;D]
I te ambicje jego o zostanie królem "Zjednoczonej Myrtany gdzie godnie będą żyli orkowie i ludzie"
A najleprze jest to że paladyni by usiedli przy ognisku z orkiem xDDD
KOMPLETNE DNO! To tak jakby nakreślili fabułe że bezi chce pokój między ludźmi a ścierwojadami.
I jak ma tak byc robiony G4 to tej tak samo nie kupie najleprze fabuły miały wg mnie G1 na 1szym miejscu 1 i G2.
Ave!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej