Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (42/79) > >>

Puotek:

--- Cytat: MadDog w 04 Grudzień 2008, 22:27:48 ---Jeśli chodzi o walkę to jest lekka poprawa. Teraz kiedy wilk gryzie bohatera możemy to przerwać ucieczką. Nie ma tak jak w podstawce, ze czekaliśmy na śmierć lub przerwanie ataku przez wilka.
--- Koniec cytatu ---
No nie wiem, faktycznie w walce z wilkami nie miałem problemów, ale np. podczas walki z krwiopijcą zostałem "zakuty" na śmierć, nie mogłem uciec od jego ataków... było to w wersji angielskiej na patchu 1.06, sądzę, że polski i angielski patch się nie różnią...

Azprime:
Walka wręcz zbytnio się nie zmieniła, za to można zobaczyć zmiany w walce na dystans.
Szczególnie polecam szkolenie w zakresie ÂŁuku.
Puotek, również mi się to przytrafiło...

mleczek:
A ja dziękuję za tą recenzję, opis czy przestrogę jak kto woli. Szykowałem się jak i większość fanów Gothica na ciekawą grę czy dodatek (ten chyba byłby lepszy), a tu d.. jeszcze za takie pieniądze no śmiech mnie ogarnia. Dobrze że  nie pobiegłem i nie kupiłem bo bym się chyba załamał. Zresztą i tak na moim sprzęcie pewnie nie pójdzie skoro ma takie wymagania. Wolę kupić rozszerzona edycję Wiedźmina ;) a na Zmierzch Bogów poczekam aż stanieje i to dużo.

Alfeim:
gry-online oceniło FG na 54%

Amix:
Już to widzę, za pół roku dodatek wyjdzie w "Brązowej Edycji". Będzie rozdawany za 3 złote z chupa chupsem.

Tej grze patche nie pomogą, nie liczcie na nic.
I małe pytanie do fanów, którzy ją kupili:
Dodatek jest trudniejszy niż podstawka?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej