Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
błąd
przemo0212:
Mam problem podobny jak mój poprzednik otóż przy ładowaniu sejwa gdy jestem przed kopalnią lub gdy wychodzę z kopalni wyświetla mi się błąd D:MDL:2(zCModelProto::Load3DSMAXAsc):ASC not found:KEILER_BODY.ASC robiłem przeinstalke gry zainstalowałem patch 103 i nadal mam ten sam problem czy mógłby mi ktoś pomóc?
Gordian Morii:
Spróbuj sobie zainstalować jeszcze raz tak dla świętego spokoju i wszystkie patchy (wiesz że po zainstalowania patcha trzeba grać od nowa prawda?) a i jedno jeszcze pytanie czy włączasz przez playerkita?
przemo0212:
Nie włanczam gre przez główną ikonkę. Nie mów mi tylko że ten błąd to tylko przez to że nie gram przez playerkita bo chyba się powieszę tyle czasu zmarnowałem na tej grze
To ja mam tego playerkita zainstalować?
Gordian Morii:
Właśnie tak i to prawdopodobnie przez to wyskakuje ci ten błąd. Ja nie rozumiem przecież w większości miejsc w których można ściągnąć MT jest napisane żeby uruchamiać mody (nie tylko tego) przez właśnie playerkita (G1) lub gothic starter (G2 i NK)
przemo0212:
nom bynajmniej ja się na to nie natknołęm ile to jedno niedopatrzenie może szkody przynieś :) no ale cóż dzięki za pomoc Gordian
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej