Strefa pomocy > Gothic

Co zrobic w swiatyni sniacego.

(1/3) > >>

Anutix:
 :)Hejka, tu znowu ja :D
mam pytanie, jestem w wejsciu do swiatyni sniacego. Wszedlem do srodka itd. znalazlem goscia (straznika), i nie wiem jak go zabic. Mowi ze jest niesmiertelny ale i tak mu nie wierze :P ale jednak nie moge go zabic. Moze potrzebuje jakiejs specialnej broni. Jezeli to gdzie ja znalesc. Zabilem tez jakiegos szamana czy cos. nic nie bylo oprocz jakiejs laski. Prosze o szybka pomoc

Gordian Morii:
Jemu się tylko tak wydaje że jest nieśmiertelny. Ty musisz mu jedynie udowodnić że się myli i to grubo. Tak że coś tam w dłoń (nie wiem czym walczysz ;D) i taniec śmierci he he.

Anutix:
hehe, mam topor laresa bo go pokonalem i zabralem :D najlepsza bron jednoreczna jak mozna teraz miec. Ale i tak ciezko bardzo go okonac. Bilem go ze wszystkich czarow jakie mam, przyzwalem 2 demony i kupe innych stworow (mag wody), mimo to zabralem mu polowe zycia. Moze jest jakis lepszy sposob czy cos.

a moze mozna wpisac jakis kod na dodanie sobie ponktow do poslogiwania sie bronia dworeczna

Gordian Morii:
A masz adepta? bo w g1 to nie idzie na punkty. Jak masz to wystarczy i ch pojawi ci się bezi i on uczy czego tylko będziesz chciał - jeżeli oczywiście masz wystarczająco punktów nauki. Jeżeli nie to pozostaje jeszcze eab (tak się wpisuje) i tam na exp_next dajesz na ujemny i wtedy byle jaki chrząszcz i już kolejny poziom. Jeżeli grasz z kodami jak nie to wiesz połazić trochę po koloni pozabijać co się rusza i wtedy lee cię nauczy lub Saturas kolejnego kręgu.

Anutix:
no wlasnie nie, mam na maxa b jednoreczna. ale nic z dworecznej a mam przy sobie dobre bronie dworeczne i przydal by sie kod zeby sie nia lepiej poslogiwac. Albo ewentualnie na punkty doswiadczenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej