Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Artefakty Adanosa

(1/2) > >>

torno:
witam znowu to moj najwiekszy problem mam 5 artefaktów korona,szata,amulet,i dwa pierścienie (adanosa) jeden dodaje many drugi życie  o ile dobrze pamiętam , miałem misje zdobyc je a Robar da mi berło i du... wielka misje same sie usuneły znikły juz nie mam nic do odszukania ide do niego chce mu je oddać nic nie gada i niechce berła mi dać czyli musze go zabić ? tak zrobie zeby pogadac z innosem ale jak to nie pomoże to z niemojich przyczyn nie przejde gothica 3 fajna porażka :/ ehh :( >:(  a gram bez patcha 1.6 bo niewiedziałem ze trzeba instalować i co mam zrobić co mi radzicie ?

Alfeim:
Zabij go (nie wiem czy wtedy będziesz mógł przejść ścieżką Innosa, ale spróbuj) albo przyzwij berło kodem.

Fiki:
mozesz go uspic i jak masz umiejetnosc mistrz zlodziejstwa wziasc mu berlo

torno:
nic sie nie dało w grze takia ona jest zje... ale przeszedłem inaczej zabiłem zubena  odbiłem wszyskie miasta na pustyni zabiłem xardasa i zabiłem robara  wziołem berło  innos przemówił i koniec misji :) dzieki ! I przeszłem gre po stronie INNOSA był zadowolony ze zabiłem jego sługe Robara tak ja to zrozumiałem

aha kiedyś mi powiedzieliście żę NIE DA SIE ZDOBYÆ MIECZA Z DEMONA , dzis odkryłem ze da sie : przywołuje go  i mówie mu  wracaj , on padnie a ja biore z niego miecz :D  a ponoć sie niedało :P oj mistrzowie gothica marniejecie mi w oczach :)

Gordian Morii:
W tej dyskusji o demonie była mowa o mieczu demona z Gothy a nie zwykłego demona. O tym to już ci przecież pisali więc na przyszłość lepiej czytaj odpowiedzi:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej