Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

pierscien od laresa-problem

<< < (2/2)

Jacko:
nie dobrze, nie chce mi sie zaczynac od poczatku.

nie wiem, jak mozna by za daleko z fabula - mam 10 lvl, zrobilem wiekszosc misji pobocznych.

znajomy powiedzial mi, ze musze rozwiazac zagadke zaginionych ludzi i dolaczyc do gildii i pogadac z hagenem, wtedy bedzie ok. moze trzba to tak zrobic?

Boba Fett:

--- Cytuj ---znajomy powiedzial mi, ze musze rozwiazac zagadke zaginionych ludzi i dolaczyc do gildii i pogadac z hagenem, wtedy bedzie ok. moze trzba to tak zrobic?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że nie. Ja jak gram nigdy nie dołączam do jakiejś gildii zanim nie dołączę do Wodnego Kręgu i nie wykonam jak największej ilości zadań pobocznych.
Jeśli nie masz już u Laresa żadnej innej opcji dialogowej, to pójdź do Vatrasa, jak to powiedział momo. Rozwiązanie zagadki zaginionych ludzi? Trochę długie zadanie - lepiej pokombinować, by on Cię zaprowadził.

A service pack, z tego co wiem, nie rozwiązuje tego błędu (o ile to jest błąd), więc możesz spokojnie grać dalej.

Jacko:
zainstalowalem service pack i jest ok..., a ja znajac zycie pewnie cos przegapilem za pierwszym razem. najwazniejsze, ze dziala

dzieki za pomoc!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej