Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
pierscien od laresa-problem
Jacko:
nie dobrze, nie chce mi sie zaczynac od poczatku.
nie wiem, jak mozna by za daleko z fabula - mam 10 lvl, zrobilem wiekszosc misji pobocznych.
znajomy powiedzial mi, ze musze rozwiazac zagadke zaginionych ludzi i dolaczyc do gildii i pogadac z hagenem, wtedy bedzie ok. moze trzba to tak zrobic?
Boba Fett:
--- Cytuj ---znajomy powiedzial mi, ze musze rozwiazac zagadke zaginionych ludzi i dolaczyc do gildii i pogadac z hagenem, wtedy bedzie ok. moze trzba to tak zrobic?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że nie. Ja jak gram nigdy nie dołączam do jakiejś gildii zanim nie dołączę do Wodnego Kręgu i nie wykonam jak największej ilości zadań pobocznych.
Jeśli nie masz już u Laresa żadnej innej opcji dialogowej, to pójdź do Vatrasa, jak to powiedział momo. Rozwiązanie zagadki zaginionych ludzi? Trochę długie zadanie - lepiej pokombinować, by on Cię zaprowadził.
A service pack, z tego co wiem, nie rozwiązuje tego błędu (o ile to jest błąd), więc możesz spokojnie grać dalej.
Jacko:
zainstalowalem service pack i jest ok..., a ja znajac zycie pewnie cos przegapilem za pierwszym razem. najwazniejsze, ze dziala
dzieki za pomoc!
Nawigacja
Idź do wersji pełnej