Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Czy to jest możliwe ?

<< < (2/3) > >>

Alfeim:

--- Cytat: paw_el w 11 Listopad 2008, 16:16:51 ---Jak mam zrobić te zadanie dla Thoreka ;> Magiczna ruda dla jego kuźni ?

--- Koniec cytatu ---
Musisz przynieść mu 5 sztuk magicznej rudy w przeciągu 2 dni.

--- Cytuj --- Nie moge też dokonczyc watku o donosach do Marikach o jego pracownikach bo nie moge oskrazyc Astona - brak zadania z niewolnikami ( jeden z nich miał powiedziec o jego kradzieżach )
--- Koniec cytatu ---
Ashtona nie trzeba oskarżać, musisz porozmawiać z tymi najemnikami: Sanford, Elber, Ugo, Fedor, Goose, Dan, Bradley, Domenik, Leon, Trano. Zadanie zakończysz w tedy, kiedy dowiesz się że to Sanford jest buntownikiem w Monterze i doniesiesz o tym Marikowi.

paw_el:
Witam. Więc brakuje mi niecałe 9-10 punktów, żeby miec 75 % reputacji u orków. Zadanie "Co do najemników..." nie moze zostac skonczone bo nie rozmawiałem z niewolnikiem Leonem - nie mogę z powodu anulowania misji z niewolniakmi. Zabiłem bandytów przy północnym wejściu do Montery - czy za to nie ma zadnych punktów ?

Poradzcie co ma mteraz zrobić. Dzięki za odpowiedźi ;-)

Robben:

--- Cytat: paw_el w 14 Listopad 2008, 20:14:17 ---Witam. Więc brakuje mi niecałe 9-10 punktów, żeby miec 75 % reputacji u orków. Zadanie "Co do najemników..." nie moze zostac skonczone bo nie rozmawiałem z niewolnikiem Leonem - nie mogę z powodu anulowania misji z niewolniakmi. Zabiłem bandytów przy północnym wejściu do Montery - czy za to nie ma zadnych punktów ?

Poradzcie co ma mteraz zrobić. Dzięki za odpowiedźi ;-)

--- Koniec cytatu ---
W sumie 89% reputacji można zdobyć w Monterze, a za zadanie ,,Jak lojalni są wobec orków ich najemnicy'' można zdobyć 10%, więc bez tego zadania można się obejść. Jednak ty pozostałych zadań też nie wykonałeś, więc już możesz zapomnieć, chociaż sprawdź jeszcze, czy dasz radę jakąś misję jeszcze wykonać. Za zabicie Sanforda (tego pewnie jeszcze nie zrobiłeś, a nie będzie to miało negatywnych konsekwencji, nawet jeśli współpracujesz z buntownikami) można zdobyć 4% reputacji, ale niestety to nadal będzie za  mało. W ostateczności pozostaje ci rebelia (to dla buntowników) lub po prostu ominięcie tego miasta (jeśli trzymasz z orkami). Montera nie jest do niczego potrzebna.

paw_el:
Nie, nie ! Teraz dokończyłem misję i okazało się, że mam 71 % więc te 4 pkt z Sanforda by wystarczyły. Tylko napewno to nic nie zmieni jesli współpracuje z buntownikami ? Mam go po prostu zabić ? Bo nikt nie zlecił mi zadania "Zabij szpiega ... "

Pozdro !

paw_el:
Otóż zabiłem Sanforda, wyskoczył taki komunikat :Zadanie wypłenionione, reputacja U ORKÓW +3 - reputacja w Monterze sie nie zmieniła. Nikomu nie moge o tym powiedzieć, co robić ?

Jest jeszcze jedno zadanie, którego nie zrobiłem - Thorek wants magic ore for his smithy za 4 pkt, ale :

1. Skad mam wziąć magiczne rudy - mam 1 naraize
2. Jak klikam na Thork'a to nie ma tam takiego zadania.

Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej