Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Czy to jest możliwe ?
Alfeim:
--- Cytat: paw_el w 14 Listopad 2008, 23:07:07 ---Otóż zabiłem Sanforda, wyskoczył taki komunikat :Zadanie wypłenionione, reputacja U ORKĂW +3 - reputacja w Monterze sie nie zmieniła. Nikomu nie moge o tym powiedzieć, co robić ?
Jest jeszcze jedno zadanie, którego nie zrobiłem - Thorek wants magic ore for his smithy za 4 pkt, ale :
1. Skad mam wziąć magiczne rudy - mam 1 naraize
2. Jak klikam na Thork'a to nie ma tam takiego zadania.
Pozdro
--- Koniec cytatu ---
1. Przeczytaj list znajdujący się w ekwipunku Sanforda i porozmawiaj z Marikiem.
2. Thorek będzie wymagał 5 bryłek rudy po zabraniu i oddaniu jego niewolnika pewnemu assasinowi w mieście. Kruszec można znaleźć w skrzyniach i kupić w Varancie, a także szukać złóż.
Robben:
No więc z Sanfordem, to musi zlecić Marik jego zabicie, żebyś dostał reputację w Monterze, więc już nieważne. Z Thorekiem też już jest nieważne, bo wykonując zadanie ,,Sobota chce z powrotem niewolnika Thoreka'' pewnie mu zapłaciłeś za niewolnika. Gdybyś mu powiedział, że nie masz złota, to wtedy to zadanie by ci się aktywowało, a tak to już po sprawie. Poza tym, za magiczną rudą musisz się rozglądać w skrzyniach lub wykopać sobie w jakiejś kopalni (jedna taka jest niedaleko Okary), tylko że tej misji i tak już nie wykonasz.
paw_el:
Jednak przyznano mi reptuacje w Monterze, mam teraz równe 75 % i mogę wejść do zamku. Nie wiem jak mam pokonac orkow, bo w Cape Dun był oczywisty komunikat do Wenzela "ÂŻróbmy to teraz, pokonajmny urków". W Monterze, na dziedzincu i w Zamku jest ich mnóstwo i nie wiem do kogo mam się odezwać, żeby pokonac ich w tym mieście ?
Robben:
A w Monterze masz sam zaatakować orków/najemników i nikogo nie masz się pytać o pozwolenie. Jeśli przekonałeś do pomocy Sanforda (ale pewnie go zabiłeś), to ci on pomoże oraz niewolnicy.
paw_el:
Już wszystko OK. Montera wyzwolona, teraz ruszam do Gothy ;-)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej