Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Czy to jest możliwe ?
paw_el:
Witam. Od kilku dni znowu gram w Gothic 3, doszedłem do Montery i pojawił się następujący problem. Chciałem wykonać zadania związane z niewolnikami ( Kelvin, Leon ), które miał mi zlecić Bradly. Jednak za szybko nacisnąłem przycisk i dałem "Zrób to sam" w zwiazku z czym misja ta została anulowana. Jak ja wznowić ? Klikam na Bradley'a i nic, a musze je zrobić bo brakuje mi reputacji - 19 pkt
;D
Kolejna rzecz jest obecność bandytów, która kradnie pszenice ... Nigdzie ich nie ma, doszedłem już do Gothy, zabiłem orka, kilku wargów a tam nic nie ma... Może wiecie gdzie mam podążać, żeby ich znaleść?
Dzięki za info. Pozdrawiam ! :)
Alfeim:
1. Niestety nie można cofnąć tego, reputacje można zrobić też na wiele innych sposobów.
2. Idąc w stronę Gothy skręć w lewo. Znajdziesz się w małym lasku, w okół jest kilka zębaczy. Trzymaj się blisko ściany skalnej i znajdziesz ich bez problemu.
paw_el:
A mógłbyś powiedzieć jak mam zdobyć te reputajce ? Jak zabije bandytów, ze zbożem i przyniose przenice to mi jeszcze moze troche brakowac.
Alfeim:
Oto lista:
--- Cytuj --- * +7 Defeat Dan in the arena
* +7 Defeat Fedor in the arena
* +7 Defeat Goose in the arena
* +7 Defeat Ugo in the arena
* +10 Defeat the champion Ashton in the arena
* +2 Return the stolen slave list to Bradley
* +4 Dennis wants Bradley to go easy on the slaves
* +7 The grain thieves must go
* +4 Find the stray wolves and kill them
* +4 Marik wants Bradley's slave list
* +2 Report to the leader of the orcs' mercenaries in Montera
* +2 Milk for the warehouse keeper
* +2 Wheat for the warehouse keeper
* +4 Tell Dennis that Bradley needs a new slave
* +4 Change of shift in the slave camp
* +2 The slave Leon is working in the temple again
* +2 Kelvin goes back to work in the temple
* +6 Collect the rent for Domenik's farm
* +4 Thorek wants magic ore for his smithy
* +4 Let the mercenary Trano know his pay has been cut
* +5 How loyal are the orcs' mercenaries?
--- Koniec cytatu ---
paw_el:
Więc złodziei zboża pokonałem, rzeczywiśćie tam byli. Z tej listy, która mi podałeś odpadają wszystkie z niewolnikami - a to juz bym miał 75 %. Jeszcze moge zrobić przenicę, pójść na farmę Domenik'a i to wszystko... Jak mam zrobić te zadanie dla Thoreka ;> Magiczna ruda dla jego kuźni ? Nie moge też dokonczyc watku o donosach do Marikach o jego pracownikach bo nie moge oskrazyc Astona - brak zadania z niewolnikami ( jeden z nich miał powiedziec o jego kradzieżach )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej