Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

zręczność a miecze

<< < (2/3) > >>

Robben:
Pisałem już, ale temacik został usunięty z moim postem, więc muszę się powtórzyć (i znowu się męczyć :P). Zresztą takie trudne to samemu sprawdzić?
 Obrażenia od broni bezpośredniej zależą zawsze od siły, nawet jeśli wymagają zręczności, a obrażenia łuku oraz kuszy (pomimo, iż kusze wymagają siły) zależą zaś od zręczności. A łuki możesz kupić u Bospera w Khorinis, u Rosi na farmie Sekoba i u Khaleda na farmie Onara oraz w zamku w GD. Możesz też próbować je gdzieś znaleźć, jak ci się chce.

Drago159:
Najlepiej jest pakowac w siłe i zręczność wtedy i sprawnie bedziesz władał i silnie bedziesz uderzał

Peateerigrekka:
Bronie wymagające zręczności, takie jak:

-Miecz

-Pałasz bandytów

-Rapier

-Miecz Mistrzowski

-Betty

Wymagają zręczności aby je założyć, ale żeby zadawać większe obrażenia niestety wymagana jest siła.

Durhrang13:
A co do 2 Twojego pytania to jak idziesz z Laresem w zadaniu , żeby odnieść ornament do Vatrasa , to przed mostem , gdzie jest Rozbójnik skręć w lewo i tam koło drzewa powinna być niezła kusza 90 obr. Proszę o reputacje jeśli pomogłem   ;) Pozdro!

Kuba12320:
To mi się nie podoba bo twórcy gry zrobili tak że miecz na który potrzeba np 60 zręczności to się trudzić z tym żeby to wbić to jeszcze trzeba pakować w siłę bo większe DMG się zadaje moim zdaniem to bez sensu nie wiem jak wy sądzicie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej