Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ciemna jama

<< < (4/6) > >>

Pawel Najemnik z Farmy:
Nie dam ci tak umrzeć Geboren. Przecież Ana by mnie zabiła. Lub do końca życia mnie męczyła. Pavulon strzelił w gardło cieniostrwora (zwykły atak) i w krocze cienostwora (cieniostwór rodzaj męski). Po tym ataku podbiegł do Geborena z mieczem i wbił potworowi w gardło miecz.

Sado:
Argh, Paweł, nie wiem czy zauważyłeś, ale jesteście w ciemnej jaskini, widoczność jest strasznie ograniczona.
Jedna strzała trafiła Geborena w ramię, zaś druga w szyję cieniostwora, co odwróciło uwagę od Geborena. Bestia zeskoczyła ze swego przeciwnika i ruszyła na Pavulona.

Pawel Najemnik z Farmy:
Zobaczymy czy jesteś taki cwany na jakiego wyglądasz. - Pavulon rzekł do cieniostwora i strzelił w cieniostwora (okolice płuc czyli klatka piersiowa).
Geboren wyjdź z jaskini bo zamiast cieniostwora to ciebie zabije. Na nic mi się nie zdasz jak jesteś ranny. - Po czym Pavulon wyjął nową strzałę i strzelił w głowę monstrum.

Sado:
Dżizas...

Zanim napiąłeś strzałę, zostałeś przewrócony przez bestię. Ta wbiła ci róg w lewe ramię i podrapała po twarzy.

Pawel Najemnik z Farmy:
Pavulon wyjął szybko swój miecz i wbił go w najczulszy punkt cieniostwora. Korzystając z chwilowej nieuwagi wziął swój miecz wstał i zaszedł potwora tak żeby poczuł się zdezorientowany. Wtedy zaatakował go ponownie

//Jakim cudem cieniostwór jeszcze żyje. Od tylu obrażeń powinien już nie żyć.
/// Zadanie było do 2 osób. Na razie sam walczyłem więc ratuje się jak mogę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej