Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Czy trzeba odinstalowywać???

(1/2) > >>

PLShayloPL:
Witam otóż przepraszam jeśli to zły dział ale nie wiedziałem do końca czy to tu wstawić czy w dział sprzęt.

Otóż to nie problem tylko pytanie. Czy zawsze/niekoniecznie/nie trzeba odinstalowywać sterowniki do karty graficznej, otóż wszędzie piszą że trzeba ale moim zdaniem to nie ma różnicy po prostu aktualizuję. Pytam się bo nie wiem kiedy ale nie dawno wyszyły nowe stery do Nvidii 178.24 i po prostu chcę się spytać czy np. odinstalowanie coś zmienia dodatkowego, oczywiście tym razem odinstaluję.

Patty:
W sensie, że jak masz nowe, to czy usunąć stare? Bo nic nie musisz usuwać, po prostu instalujesz nowe. Jeśli dobrze zrozumiałem sens pytania.

PLShayloPL:
No chodziło o to czy mam już zainstalowane sterowniki i chce na te zainstalować nowe. Czy też trzeba stare odinstalowywać jeśli daje coś dodatkowego.

Robben:
Tak, trzeba usunąć poprzednie sterowniki. Start>Panel sterowania>Dodaj/Usuń programy>,,NVIDIA Windows Display Drivers" lub,,NVIDIA Display Drivers".

PLShayloPL:

--- Cytat: Robben w 23 Październik 2008, 21:11:49 ---Tak, trzeba usunąć poprzednie sterowniki. Start>Panel sterowania>Dodaj/Usuń programy>,,NVIDIA Windows Display Drivers" lub,,NVIDIA Display Drivers".

--- Koniec cytatu ---

To to ja wiem bo piszę pod sterownikami.

Lecz prosiłbym o wyjaśnienie dlaczego ??? Dlaczego nie można nowych instalować na starych ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej