Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gameplay i duużo szczegółów w HYPER'ze

<< < (4/5) > >>

Paweł I:
Ten gameplay bardzo mi się podoba ;D i cieszę się że to co było w gameplay to prawda.Ciekawi mnie jakie istoty będą dorównywać orkom w inteligencji , ale nie będą od nich mądrzejsze.

Alchemistrz:
No to co przetłumaczyli w Hyperze, to ja sam sobie przetłumaczyłem już kiedys... :D Koleszka tam na wywiadzie zachwala tak ten dodatek, jak gdyby to mial wyjsc eXtra dodatek na miare XXI wieku, ale zapomnial chyba, ze ludzie w dzisiejszych czasach zrobili sie wymagajacy. Jak popatrzylem na walke to posmutnialem, co za smutek znowu kroi sie klikanie LPM + PPM, nie wiem po co dodali 16 nowych stworkow, skoro te 2 G3 byly smutne, a w szczegolnosci Potwor nazwany... "Potwor' szczyt !! Spotkamy kobiety w miastach oo to juz cos XD on nie musi mi mowic na jakim zakonczeniu zaczeli prace ja wiem Innosa XD i Wy zreszta tez Ciekawe czy porawili system kolizjii, bo w G3 walka odbywala sie w 1 plaszczyznie... blee i najlepsze byly wilki, ktore byly grozniejsze od Orka z toporem. Zobaczymy co pokaze nam nowy Troll, bo ten w G3 to obok kurczaka najlatwiejszy zwierzak do zabicia, wystarczyla kusza albo luk i po sprawie.. Niezla kupa. Ogolnie mam nadzieje, ze trafi sie nam chociaz klimat z G1, gdzie fajnie bylo pocuc klimat intrygi i nieufnosci. Zobaczymy ja zycze dobrze tworcom Gothic FG

truebezi:
Czytam sobie dzisiaj "Clicka" nr.10 w którym jest artykuł o Arcanii, nic nowego nie wnosi on do dotychczasowej wiedzy jaką posiadamy, ale zaintrygowała mnie pewna informacja o dodatku. Autor wspomniał że: " Na potrzeby rozszerzenia opracowano (...) sześć typów potworów, w tym pewną rasę, którą twórcy nazywają "wpół świadomą".. Ciekawe co to za rasa. Macie jakieś sugestie?

Isentor:
Wpół świadoma? Wpół świadomy był też ogr jak i goblin. Nic nadzwyczajnego. Kolejny tępy mutant z toporem.

McSloniu:
Ja bym postawił na Jaszczuroczłeków. Wielu niepodobało się to ze G 3 z G II, nie miało takiego powiązania jak G (1) z G II. Może wprowadzą potwory z II których w trójce nie było. Mi by się to spodobło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej