Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gameplay i duużo szczegółów w HYPER'ze

(1/5) > >>

VETOM!R:
Pewnie wiele osób słyszało o kanale telewizyjnym "Hyper", niedawno ukazał się na ich oficjalnej stronie gameplay "Gothic 3: Forstagen Gods" w tle którego wymieniane jest wiele informacji dotyczących dodatku.

Gameplay: http://hyper.pl/wideo/start?587ea34be31a808b8dc62f9e448581e2

truebezi:
Widzę że ktoś zauważył mojego wczorajszego posta o  emisji z GC na Hyperze. :-X Mnie ciekawi tylko kim są tajemnicze istoty " dorównujące inteligencją orkom ", z którymi przyjdzie się nam zmierzyć. ;D. Jeśli się przyjrzycie w pewnym momencie pokazany jest zapowiadany tzw. szybki skok.   

VETOM!R:

--- Cytuj ---Mnie ciekawi tylko kim są tajemnicze istoty " dorównujące inteligencją orkom "
--- Koniec cytatu ---
Może jaszczuroczłeki.

W wywiadzie można obejżec mapke, widac tam troche skrojony Nordmar i bardzo Varant

truebezi:
Ciekawa sugestia z Jaszczuroczłekami, ale mi się przypomina jeden ze screenów jeszcze sprzed powstania Gothic 3 (na razie nie mogę go znaleźć ): występowała tam istota podobna trochę do orków, ale całkowicie "zdziczała" ( trzymała  za szyje ścierwojada ) w tle było widać całkowicie spalony obszar.
Przypominają mi się zapowiedzi JoWood sprzed kilku miesięcy że dawne sojusze upadną, mi się wydaje że któregoś z przyjaciół trzeba będzie się pozbyć żeby zjednoczyć Myrtane. Ciekawe którego trzeba będzie "skasować", a może będzie wybór którego z nich można będzie wyeliminować ( będzie problem z wyborem ).

Chodziło mi o istoty ( faktycznie Geboren ma  rację że są to orkowie z pierwszych projektów ), ze screenów nr. 43 i 44 na stronie: http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;slideshow,19,10035,42,-1,-1;core.html
Chociaż trzeba pamiętać że Beliar odwrócił się od orków, więc być może skierują się w stronę siły która opanuje Bezimiennego i niektórzy z nich upodobniliby się do swoich braci z Khorinis ( wiem że wyobraźnia mnie teraz poniosła  ;D )
Fajnie by było natknąć się na taką górę mięsa. 

Crisis.:
Sam gameplay jest ciekawy, parę rzeczy, których byłem ciekaw zostało wyjaśnionych tam i za to dziękuję. Jednak tak naprawdę to nie powiedzieli niczego nowego. Bądź co bądź sam filmik ciekawy. ;) Walka tam pokazana jak na moje oko jest taka sama, o magii mówili, a jej nie pokazali, a szkoda, nawet jeśli ma być taka sama. Grafika na tym samym poziomie, a już można było zauważyć nowe budynki.
Co do samych szczątków fabuły powiedzianej tam. Przyjaciele nasi niektórzy mogą być burmistrzami miast, jednym z nich na pewno będzie Gorn, to moim zdaniem pewniak - pewnie będzie siedział w Gothcie. ;]

--- Cytuj ---Mnie ciekawi tylko kim są tajemnicze istoty " dorównujące inteligencją orkom ", z którymi przyjdzie się nam zmierzyć.
--- Koniec cytatu ---
Spójrzmy na to też ze strony Arcanii: A Gothic Tale, moim zdaniem to te same moce, które jakoś zawładnęły naszym bohaterem/Rhobarem 3.

--- Cytuj ---mi się przypomina jeden ze screenów jeszcze sprzed powstania Gothic 3 (na razie nie mogę go znaleźć ): występowała tam istota podobna trochę do orków, ale całkowicie "zdziczała"
--- Koniec cytatu ---
To był ork, a screen, o którym mówisz był jednym z pierwszych w ogóle pokazanych fanom - wniosek? screen można dać do kosza, pewnie jest to jeden z pierwszych pomysłów na orka.

--- Cytuj ---Przypominają mi się zapowiedzi JoWood sprzed kilku miesięcy że dawne sojusze upadną, mi się wydaje że któregoś z przyjaciół trzeba będzie się pozbyć żeby zjednoczyć Myrtane. Ciekawe którego trzeba będzie "skasować", a może będzie wybór którego z nich można będzie wyeliminować
--- Koniec cytatu ---
Cóż, według mnie będzie wybór jakiś, może będzie trzeba kogoś zabić, a może nie. Jednak nie jestem pewien czy owe sojusze to między nami, a np. Diegiem, Gornem czy nawet Magami Wody.

Bywajcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej