Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z grafiką w grze

<< < (2/2)

Patty:
Powienieś pobrać najnowsze.

Merdarion:
Mieliście racje, pomogło. Ale kurde ten panel kontrolny jest dziwny. Mam baardzo stary monitor, dlatego zawsze muszę rozjaśniać ekran. W tym panelu są opcje rozjaśniania oddzielne od pulpitu i aplikacji 3D. Niestety rozjaśnianie tych aplikacji nic nie daje, bo gdzieś czytałem, że niektóre z nich (u mnie wszystkie :P) używają własnych ustawień. Z poprzednimi sterownikami też tam miałem, ale tam sobie poradziłem, bo ustawiłem kombinacje klawiszy na uruchomienie profilu z moimi ustawieniami. Natomiast tutaj niestety nie dość, że nie chcą mi działać Hotkeye, to jeszcze cały panel jest po angielsku, a łapię go nie najgorzej, ale również nie najlepiej.
I tak mam zarąbiście ciemnego Gothica, nawet po rozjaśnieniu go w opcjach. Jeśli ktoś mógłby mi z tym jeszcze pomóc, to byłbym bardzo wdzięczny.

Berdemer:
Otóż w panelu kontrolnym ATI powinieneś dostrzec opcje rozjaśniania ekranu w aplikacjach. Pokombinuj, a nuż się uda.

Merdarion:
Nuż właśnie dostrzegłem, otóż co z tego, że swoje ustawię jak takowa aplikacja i tak swoje ustawi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej