Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje
Mod "Przebudzenie"
(1/1)
Pawel Najemnik z Farmy:
Trochę teorii.
Twórcy: nie wszyscy znani ale między innymi Zubenson
Data utworzenia: Wrzesień 2008
Czas trwania modyfikacji: 15-20 min
Wersja językowa: Polska z dubbingiem.
Link do ściągnięcia : http://www.sendspace.pl/file/q98UQjJl/
Wersja gothic: Gothic I
Opis: Gra jest ciekawa nie ze względu na fabułę, ale za realistkę. Brama jest otwarta się podczas dnia zamknięta podczas nocy.
Ciekawostki: W grze są ludzie króla. Konkretnie to są żołnierze. Jest ich 6.
Edit: Ok. Serail no to tak Gramy Bezimiennym. Głos zaczerpnięty z G3 i G2 NK. Na początku gry w moda mamy dostarczyć im zbroi. Później mamy misje które pomagają nam w zabiciu Gomeza. Gra dużo nie wprowadza, ale mogę powiedzieć że innowacyjna. Screeny będą niedługo (znaczy w tym tygodniu).
No i właśnie jest ten jeden minus w modzie ale mam wiadomość że niedługo wejdzie wersja ulepszona.
Serail:
Napisz coś więcej o samej fabule oraz kim sterujemy, itd. Bo ten twój opis taki trochę ubogi i nie wiem, czy opłaca mi się poświęcać czas na to "Przebudzenie".
Werewolf16:
Mod bardzo fajny ale gdu chce dac ludziom krola zbroje to mnie wywala z gry.
pawbuj:
NALEÂŻY ROZPAKOWAĂ PACZKĂ Z MODEM I SKOPIOWIAĂ SKRYPTY DO FOLDERU GDZIE SA SKRYPTY Z GMDK. POWINNO POMĂC.
CO DO ULEPSZENIA PRZEBUDZENIA JESTEM W TRAKCIE ALE JEÂŻELI BĂDÂĄ CHĂTNI TO MILE WIDZIANA POMOC.
co do opisu brama będzie sie zamykać co 15 minut jeżeli tylko raz nałozymy na siebie zbroję streaży królewskiej, jeżeli straznicy nas w niej zobaczą zostanie zamnkięta na dobre. najbardziej [polecam walkę w so na arenie, jest to wątek najbardziej dopracowany, jak zagracie to zobaczycie
aha co do twórców to jestem ja, zubenos pomagał mi w zrobienu startscreena za co mu dziękuję.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej