Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wielkość ÂŚwiata

<< < (3/5) > >>

truebezi:
Widzę że nie przepadasz za Hyperem ;D. Niektórzy nie zauważyli że miesiąc temu było już wiadome te fakty, zobacz sobie wpisy wyżej ( wpisy z 5.X.08 ) Teraz przeglądając forum bardziej szczegółowo faktycznie natknąłem się na twój post z podanymi faktami  :-X
Mam jedno pytanko skąd wiesz że powraca on z Unknows Lands ( to by było najbardziej logiczne ) i nie zgadza się na to Xardas, czy ta informacja pochodzi z jakiegoś źródła ( jeśli tak, to z łaski swojej podaj je ) czy raczej wywnioskowałeś je sobie z dotychczasowych informacji.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Dzięki za linka.

A jeszcze jedno pytanko, co to jest " Myrtkana " ::)

Ainur:
ÂŚwiat a raczej kontynent ma być tej samej wielkości,tylko niektóre lokacje będą nowe czyli na przykład zamki. Jak dodatek będą nowe bronie pancerze itd. Truebezi a o co chodzi ci z tą jak nazywasz myrtkaną? Chodzi ci o Myrtanę?

czechu1:
Moim zdaniem świat gothic 3 był  już duży więc jeżeli go do dokończą usuną błędy itp to będzie dobrze. Po za tym pojawi się sporo nowych lokacji :D.

bemol05:
Widziałem filmik na Youtube, w którym pokazane jest jak Bezi doszedł do końca przełęczy Varrantu i pustyni wogle nie było, była tytlko biała przestzeń.

czechu1:
Mnie bardziej niż wielkość świata interesuje fabuła (oczywiście fajnie jest pozwiedzać XD w gothic 3 mi się to podobało) bo ma "scalić" wszystkie części ale to się okaże 27 listopada :D. I jeszcze ciekawią mnie zbroje zwłaszcza te dla Gońców Leśnych bo mieli tylko 2 (gońca i druida)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej