Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Obrona

(1/2) > >>

YanCo:
Witam.Pisze ponieważ podczas grania mały błąd mi wyskakuje,chodzi oto ze nosze zwykły pancerz asasyna i w ekwipunku pokazuje mi ze mam 2 pancerze tego samego rodzaju,po zdjęciu tego pancerza ochrona w statystykach mi nie znika tylko jest taka sama,a gdy założę ten pancerz to statystyki są podwyższone(dodaje ze nie nauczyłem się zdolności zwiększania ochrony pancerza).

Alfeim:
Nie nosisz przypadkiem żadnych amuletów czy pierścieni zwiększających statystyki? Co do zwiększania ochrony pancerza : http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=439158 , to dodaje ona +25% do obrony, czego nawet nie widać w statystykach. Masz najnowszego patcha?

YanCo:
Tak mam najnowszego patcha. Amulet i pierścienie też zdejmuję.

Czaroxxx:
Najzwyklejszy w świecie bug. Podobne rzeczy zdarzały mi się przy Gothicu 2 Noc Kruka z pasem siły gdy go zdejmowałem ilość siły nie malała a gdy zakładałem pas znowu siła rosła o kolejne 5 i tak mogłem w nieskończoność ładować. Proponuje nie zdejmować pancerza żeby oszustwo nie było tak widoczne ewentualnie wczytać grę z przed momentu założenia pancerza pierwszy raz. No cóż  zdarza się.

Robben:

--- Cytat: YanCo w 21 Wrzesień 2008, 17:37:57 ---Witam.Pisze ponieważ podczas grania mały błąd mi wyskakuje,chodzi oto ze nosze zwykły pancerz asasyna i w ekwipunku pokazuje mi ze mam 2 pancerze tego samego rodzaju,po zdjęciu tego pancerza ochrona w statystykach mi nie znika tylko jest taka sama,a gdy założę ten pancerz to statystyki są podwyższone(dodaje ze nie nauczyłem się zdolności zwiększania ochrony pancerza).

--- Koniec cytatu ---
Ten błąd występuje po przemianie w jakąś bestię, choć nie jestem pewny, czy tylko w niektórych, czy też we wszystkich. Nie zawsze się to zdarza, ale w niektórych przypadkach tak. Ja w ten sposób uzbierałem 8 takich samych pancerzy, jednak nieświadomie, bo wtedy jeszcze nie wiedziałem, że to przez to tak się dzieje. Uniknąć tego można chyba tylko po zdjęciu pancerza przed przemianą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej