Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Bronie z czystej magicznej rudy
(1/1)
marcinqszu:
Właśnie zrobiłem questa Zgoda wytapiaczy rudy i nauczyłem się umiejętności kucia z czystej rudy.Mój problem polega na tym, że nie wiem gdzie dostać jakikolwiek przepis na wykucietakiej broni.Gram pierwszy raz i po prostu nie wiem u kogo to kupić :(Jakby znalazł się ktoś kto by chciałby pomóc to byłbym bardzo wdzięczny.Gothica mam w wersji podstawowyj bez żadnych pachy, ale to chyba nic nie robi.
Alfeim:
--- Cytat: marcinqszu w 15 Wrzesień 2008, 16:11:59 ---Właśnie zrobiłem questa Zgoda wytapiaczy rudy i nauczyłem się umiejętności kucia z czystej rudy.Mój problem polega na tym, że nie wiem gdzie dostać jakikolwiek przepis na wykucietakiej broni.Gram pierwszy raz i po prostu nie wiem u kogo to kupić :(Jakby znalazł się ktoś kto by chciałby pomóc to byłbym bardzo wdzięczny.Gothica mam w wersji podstawowyj bez żadnych pachy, ale to chyba nic nie robi.
--- Koniec cytatu ---
Zly dzial kolego, ale ja jestem od pomagania, a nie od przenoszenia.
Wiec, przepisy na bronie z CZYSTEJ magicznej rudy mozna zdobyc jedynie w specialnych skrzyniach. Nie mozna ich nabyc w zaden sposob
Robben:
Tu masz listę skrzyń, w których znajdziesz mi.n te właśnie przepisy na te bronie http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,2228.0.html. Gorzej jest jednak z czystą rudą, bo bardzo ciężko ją zdobyć, ale w tych skrzyniach może uda ci się je znaleźć.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej