A więc, mam problem z G2NK. Od czasu kiedy zacząłem grać w mody coś dziwnego stało się z moim Gothiciem, mianowicie... Eee, opowiem od początku, bo si pogubicie:
Tak, zainstalowałem NK z CD-Action i sobie spokojnie grałem w nią, następnie zainstalowałem kilkanaście modów, a kiedy potrzebowałem zrobić screeny Gothica nie dość że menu gry było po niemiecku, to w dodatku wszystkie napisy podczas gry również takie były. Chociaż dubbing jest polski , to bez czytania tak jakoś dziwnie... Ale Serail mądry, Serail przebiegły. Seruś ściągnął polskie skrypty i zastąpił je tymi, które były tam wtedy, ja w swej naiwności wierzyłem że to coś da. Niestety, głupi byłem, nic to nie zmieniło, tak więc zainstalowałem teraz patcha 1.3 i pomogło, tak pomogło- zrobiło się polskie menu. Jednak napisy dalej były po germańsku. Najprostszym sposobem byłoby oczywiście grę usunąć i zainstalowac od nowa, jednakowoż mam spora kolekcję modów, a teraz jak pomyślę sobie, że mam ściągać je jeszcze raz, to aż mnie ciarki przechodzą. A więc, pytanie jest taki:
Jak zrobić, aby napisy były po polskiemu?