Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem z Kyro!
Gordian Morii:
Tak z patchami na pewno wszystko się ustabilizuje a co do kodu to [B MARVIN B F2 i Non_2005_Kyro Enter] "_" w gothicu to Shift + "?" - pytajnik tak samo "y" to "z" i na odwrót
mamrot:
No i klops :[
Pobrałem patche: 1.01, 1.02, 1.03. Myślałem, że będzie działało, jak należy, ale gra w dalszym ciągu się wyłącza w niektórych lokacjach. Co mogę z tym zrobić?
Bolox - dzięki za pomoc dotyczącą kodu :)
Gordian Morii:
Jeżeli z patchami nie podziałało to musisz przeinstalować jeżeli to nie pomoże to już nie wiem. Ja też tak miałem jak grałem z kodami i jak przyzywałem jakieś potwory albo przedmioty których nie powinienem mieć więc nie wiem spróbuj od początku bez kodów.
Werewolf16:
WIEM DLACZEGO.TY JESTES KODZIARZEM.GDY KTOS UZYWA DUZO KODOW NP NA PRZECHODZENIE O 5 M CZY LATANIE TO SIE WYLACZA.CO ZA CHEATER :]:]
ÂŁamanie netykiety poprzez pisanie całej wypowiedzi z włączonym caps lock'iem.
Boba Fett:
--- Cytuj ---Pobrałem patche: 1.01, 1.02, 1.03. Myślałem, że będzie działało, jak należy, ale gra w dalszym ciągu się wyłącza w niektórych lokacjach. Co mogę z tym zrobić?
--- Koniec cytatu ---
I nie dziwota, że się nadal wyłącza. Zazwyczaj problem nie znika, jeśli po zainstalowaniu nowych patchy nadal będzie się grało na starych save'ach. Niestety, ale w tym wypadku najlepszym sposobem byłoby zaczęcie gry od nowa, a tamte zapisy usunąć (nie nadpisywać ich!). Zresztą chyba wiele nie przeszedłeś gry, więc nie powinno tak boleć znów polatać trochę po Koloni i wykonać te kilka początkowych questów jeszcze raz. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej