Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Pad do komputera

<< < (2/2)

Serail:
człowieku, ja jestem skromy studencina z jednym rokiem studiów informatycznych, dlatego siem pytam jaki sprzęt kupić i dlaczego on. Jakbym sie w tym orientował, to bym tego tematu nie zakładał przecież.

Respev:
Bezprzewodowy xboksowy pad odpada, bo nie da się go podłączyć do PC bez specjalnego odbiornika wifi.

http://allegro.pl/item437240207_oryginalny_przewodowy_pad_xbox_360_pc_nowka.html - prędzej przewodowy.

Serail:
Dobre to w ogóle jest?, A tak właściwie to skłaniałbyś się raczej do tego bezprzewodowego Logitecha, czy xboxowrgo kablowego?

Czaroxxx:
Ja grałem na xboxowym padzie na pc w GoW'a i gra była identyczna jak na konsole nawet w menu i podpowiedziach wszystko zmieniło się na padowe. Ale jeśli chcesz już grać na padzie to najlepiej na konsoli, takie jest moje osobiste odczucie. A co do pada to do xboxa jest naprawdę fajny i wygodny. Ale nie polecam bezprzewodowego do PC ciężko sterowniki podobno znaleźć lepiej na USB, sterowniki są w SP 2 i ogólnie nie ma problemu z bateriami.

Serail:
Właśnie miałem okazję w pracy trochę popykać na Xboxie360 i padzik miło leży w ręku i ogólnie dobrze się z niego korzysta, tak więc raczej kupię kablowy produkt Microsoftu. A o tym bezprezwodowym wyskoczyłem, bo kumpel jest konsolowcem i ma tego pada bezprzewodowego i nie wiedział, że na PC się tak nie da, ja zresztą też.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej