Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Konkurs wiedzy o TG

<< < (11/12) > >>

Ainur:
ÂŻe tak powiem Devristusie, ta edycja konkursu znów nie wypali jak poprzednia ponieważ, w tamtej edycji Serail zadawał po dwa w miarę proste pytania a tu 9 dość trudnych pytań i do tego user pomyli się przynajmniej przy jednym lub nie będzie wiedział i nikt nie przejdzie, proszę o rozważenie mojej wiadomości.

Serail:
Cóż, szczerze mówiąc, to ja popełniłem dwa błędy, z tego co mówił mi Dev. ;]

Buahahah!!!! Mam 666 w liczniku postów.

Mantos:
Wiesz, jak za trudne to zrezygnuj, po co się pchałeś ;/

Devristus Morii:

--- Cytuj ---Że tak powiem Devristusie, ta edycja konkursu znów nie wypali jak poprzednia ponieważ, w tamtej edycji Serail zadawał po dwa w miarę proste pytania a tu 9 dość trudnych pytań i do tego user pomyli się przynajmniej przy jednym lub nie będzie wiedział i nikt nie przejdzie, proszę o rozważenie mojej wiadomości.
--- Koniec cytatu ---

Że tak powiem Darth Vader: Tak ma być - do tego konkursy zgłaszają się Ci co posiadają szerszą wiedzę o Tawernie Gothic. A ty nic o niej nie wiesz...

Ainur:
Słuchaj Dev ty mój mały organizatorku, na większość pytań znam odpowiedzi ale to nie moja wina że na jedno nie znam, więc powinieneś napisać że osoba, która nie odpowie na przynajmniej dwa pytania odpada, ale to była tylko informacja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej