Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Co się dzieje z tą kuszą ?!

(1/2) > >>

Tommy131:
Z kuszy nauczyłem się strzelać już w Reddock a zacząłem jej używać dopiero gdzieś tak w Monterze.
No i mam problem bo kiedyś jak grałem w Gothica 3 to Bezimienny sam załadowywał kuszę i to w dodatku szybciej niż teraz.Teraz muszę kliknąć lewy przycisk myszy a jak już kliknę Bezimienny Patrzy w dół przez jakieś 1,5 sekundy i dopiero bierze bełta i załadowuje.Może mi ktoś pomóc ? Da się to jakoś zmienić ? Proszę o pomoc.
P0ZDR0

Alfeim:

--- Cytat: Tomi131 w 08 Wrzesień 2008, 18:30:05 ---Z kuszy nauczyłem się strzelać już w Reddock a zacząłem jej używać dopiero gdzieś tak w Monterze.
No i mam problem bo kiedyś jak grałem w Gothica 3 to Bezimienny sam załadowywał kuszę i to w dodatku szybciej niż teraz.Teraz muszę kliknąć lewy przycisk myszy a jak już kliknę Bezimienny Patrzy w dół przez jakieś 1,5 sekundy i dopiero bierze bełta i załadowuje.Może mi ktoś pomóc ? Da się to jakoś zmienić ? Proszę o pomoc.

--- Koniec cytatu ---
Normalne strzelanie z kuszy...
edit
boshe tomi, czy moje odpowiedzi sa zbyt skomplikowane i malo rozwiniete? Moze, ale reszty mozna sie domyslec  ;)

Tommy131:
Znowu mnie nie zrozumiałeś Alfeim.Przeczytaj to dokładnie jeszcze raz :

--- Cytat: Tomi131 w 08 Wrzesień 2008, 18:30:05 ---Kiedyś jak grałem w Gothica 3 to Bezimienny sam załadowywał kuszę i to w dodatku szybciej niż teraz.Teraz muszę kliknąć lewy przycisk myszy a jak już kliknę Bezimienny Patrzy w dół przez jakieś 1,5 sekundy i dopiero bierze bełta i załadowuje.

--- Koniec cytatu ---
P0ZDR0

Robben:
A na jakim poziomie masz umiejętność strzelania z kuszy? Jeśli Bezimienny pomału strzela z kuszy, to znaczy, że masz ją na podstawowym poziomie. Zwiększ tą umiejętność i już Bezi zacznie szybciej strzelać. Dopiero na poziomie mistrzowskim Bezi naprawdę strzela szybko.

Tommy131:
Roben ty też mnie nie zrozumiałeś.Nie chodzi mi o to że Bezimienny wolno ładuje kusze tylko o to że muszę kliknąć żeby ją naładował.A jak już kliknę to patrzy się w dół przez jakieś 1,5 sekundy i dopiero ładuje kusze.Piszę to już drugi raz.
P0ZDR0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej