Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z Marikiem

(1/1)

Tommy131:
Zanim podbije Montere to chce jeszcze zrobić zadanie dla Marika.Problem polega na tym że mówiłem mu już o wszystkich najemnikach.Patrzałem nawet do poradnika i pisało tam żeby mu powiedzieć o Bradleyu,Sanfordzie,Goosie,Danie i Fedorze.Powiedziałem mu o wszystkich wymienionych.W dzienniku nadal mam to zadanie i nie wiem co z tym zrobić  :-\ Grę mam oryginalną z platynowej kolekcji.Może mi ktoś z tym pomóc ? Proszę o pomoc.
P0ZDR0

Patty:
Jeśli grasz z orkami, to idziesz do magazyniera, Sanforda, mówisz hasło, umiejętnie prowadzisz rozmowę, i lecisz do Marika. On każe Ci go zabić i misja wypełniona. A jeśli z buntownikami, to po prostu olewasz zadanie z wysoka ciepłym moczem i odbijasz Monterę. Misja wejdzie w niezaliczone.
Chyba pomogłem.

Robben:
Przecież tą misje da się wykonać także po stronie buntowników, ale musisz umieć obalać wroga. Kiedy Sanford każe ci odnieść list do Rolanda z Okary, to zamiast do Marika odnieś go właśnie do Rolanda. Gdy to zrobisz ogłusz go (nie atakuj go w zwykły sposób, bo go zabijesz) i zabierz z powrotem list, a następnie zanieś Marikowi i misja zostanie wykonana.

@Nifrenithil - Shawn z Okary uczy obalania wroga, a umiejętność tą i tak się warto nauczyć.

Patty:
Ale po co zasuwać do Geldern i wydawać punkty expa? Nie lepiej grać po stronie orków i mieć z głowy? Takie małe dopowiedzenie z mej strony.

Tommy131:
Roben ooo stary wielkie dzięki ! Wypróbuje tego.
P0ZDR0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej