Tereny Valfden > Dział Wypraw
Naukla teleportacji - Tidus lekcja 2
Tidus:
- Tidus zgodnie ze wcześniejszymi planami stawił się na 2 lekcję teleportacji
Canis:
Tidusie, wyobraź sobie miejsce, do którego chcesz się przenieść. Znane ci miejsce, w którym już przebywałeś. Przypomnij sobie co odczuwasz znajdując się w tym pomieszczeniu. Niech to będzie np. twój dom w mieście, albo moja kanciapa w pakcie, obojętnie. Pamiętaj o wysokim poziomie koncentracji żeby użyć, bo inaczej nie uda ci się tego dobrze wykonać...
Tidus:
- Pomyślałem o miejscu, do którego lubię wracać, wyobraziłem sobie je po raz kolejny, widziałem go przed oczyma, zamknąłem oczy i zdecydowanym ruchem otworzyłem je, i znalazłem się w innym miejscu... chciałem przenieść się do domu publicznego, a ja widziałem sporo różu...
:]
Canis:
przeniosłeś się... nigdzie.
Canis zaczął się śmiać.
- Oh Tidusie. to dla ciebie nie jest od tak pfff... i jesteś gdzie sobie tylko chcesz ;] . Próbuj ponownie.
Tidus:
- Bardzo śmieszne... bardzo.
Tidus złapał głęboki oddech, odciął się od śmiejącego się pod nosem Canisa, olał go, tak jak powinien zrobić to za pierwszym razem. Pomyślał o jego kanciapie, do której często przychodził, krzesło, na którym zwykle siedział rozmawiając z Canisem, pomieszczenie, układ mebli. W końcu usadowił swoją osobę na krześle tak, aby jak najrealniej odtworzyć miejsce do którego chciał się przenieść. Ponownie wstrząsnęło Tidusem, który za moment miał otworzyć oczy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej