Tereny Valfden > Dział Wypraw

Naukla teleportacji - Tidus lekcja 2

(1/2) > >>

Tidus:
- Tidus zgodnie ze wcześniejszymi planami stawił się na 2 lekcję teleportacji

Canis:
Tidusie, wyobraź sobie miejsce, do którego chcesz się przenieść. Znane ci miejsce, w którym już przebywałeś. Przypomnij sobie co odczuwasz znajdując się w tym pomieszczeniu. Niech to będzie np. twój dom w mieście, albo moja kanciapa w pakcie, obojętnie. Pamiętaj o wysokim poziomie koncentracji żeby użyć, bo inaczej nie uda ci się tego dobrze wykonać...

Tidus:
- Pomyślałem o miejscu, do którego lubię wracać, wyobraziłem sobie je po raz kolejny, widziałem go przed oczyma, zamknąłem oczy i zdecydowanym ruchem otworzyłem je, i znalazłem się w innym miejscu... chciałem przenieść się do domu publicznego, a ja widziałem sporo różu...

:]

Canis:
przeniosłeś się... nigdzie.

Canis zaczął się śmiać.

- Oh Tidusie. to dla ciebie nie jest od tak pfff... i jesteś gdzie sobie tylko chcesz ;] . Próbuj ponownie.

Tidus:
- Bardzo śmieszne... bardzo.

Tidus złapał głęboki oddech, odciął się od śmiejącego się pod nosem Canisa, olał go, tak jak powinien zrobić to za pierwszym razem. Pomyślał o jego kanciapie, do której często przychodził, krzesło, na którym zwykle siedział rozmawiając z Canisem, pomieszczenie, układ mebli. W końcu usadowił swoją osobę na krześle tak, aby jak najrealniej odtworzyć miejsce do którego chciał się przenieść. Ponownie wstrząsnęło Tidusem, który za moment miał otworzyć oczy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej