Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Problem z przemytem rudy i zielami dla alchemika.

(1/3) > >>

mamrot:

Znów mam kilka problemów z grą.

1. Alchemik dał mi już listę składników odpowiadających eliksirom, które będzie dla mnie warzył. Mam też jednak wykonać dla niego misję związaną z nasionami. Mam już nasienie czerwonego buku, ale nie mogę znaleźć nasienia wysokiego dębu. Mam małą roślinkę zwaną wysokim dębem, ale nie wiem, gdzie nasionko... Powiedzcie mi, gdzie to jest?

2. Gilbert zdradził mi, że w kopalni jest nielegalny przemyt rudy. Zgodnie z solucją idę do Drake'a. Nie ma żadnych nowych opcji. Aleph nie mówi mi nic o przemycie, nawet jeśli płacę mu rudą. Quentin nic o tym nie mówi. Jak mam wykonać to zadanie?

Z góry bardzo dziękuję.

Werewolf16:
1.Nie wiem
2.Najpierw musisz dostac zadanie od thangora

Gordian Morii:
O ile się nie mylę to nasienie wysokiego dębu(albo na kamieniu po lewej stronie w drodze do obozu Bractwa -jaszczury tam chodzą) jest na zawalonym drzewie w prawo(w stronę ścierwojadów) od myśliwych Draxa i tego drugiego nie pamiętam imienia a to drugie to tak jak wspomniał mój poprzednik.

mamrot:
A propos tych nasion, to owszem, przy pniu znalazłem nasienie, ale czerwonego buku. Nie wiem, gdzie mam szukać tego drugiego...
A jesli chodzi o zadanie z przemytem rudy - kiedy ma mi je zlecić Thangor?

Bardzo proszę o odpowiedzi, dziękuję też za chęć pomocy.

Robben:
Nasienie wysokiego dębu znajdziesz na wyspie Uriziela - gdzieś tam w trawie będą leżeć, ale w którym konkretnie miejscu, to nie wiem. A co do przemytu rudy... Thangor zleci ci zadanie, byś udał się do bandytów i zaniósł im towary. Kiedy to zrobisz, wtedy właśnie otrzymasz zadanie z przemytem rudy.

@Orc - nasienie wysokiego dębu jest tylko na wyspie Uriziela, a w miejscach, które ty podałes jest tylko nasienie czerwonego buka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej