Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czy boisz się śmierci??

<< < (3/8) > >>

Freek:
Niewiem , myślę że to coś innego , wiem tyle że ci którzy w to wieżą noszą Pomarańczowe szaty i mieszkają w najczęśniej ośrodkach w górach.

Dragosani:
To jest buddyzm. Ale Wierzą w reinkarnację, czyli przejście duszy istoty po śmierci w stworzenie, które jeszcze je nie ma. Czyli w jakiś płód czy coś tam. Nie wiem dokładnie. 

Szarleǰ:
Nie boje się samej śmierci pod warunkiem że będzie bezbolesna. Tak se po prost umrę i chuj. Nie boję się. Jedyne czego się w śmierci boję, to to że się w trumnie obudzę, więc moją ostatnią wolą będzie to żeby po mojej śmierci wpieprzyli we mnie cały magazynek z kałacha.

Pawel Najemnik z Farmy:
Peanut bez przesady przecież zginąć bezboleśnie jest nieprzewidywalne a jak cię zatrzelą to przynajmniej wiesz kiedy umrzesz.

user no. 11627:
ÂŚmierci się nie boję bo i nie ma czego. Bardziej obawiam się tego jak ona będzie wyglądać. Nie chciałbym np. umierać na skutek jakiś ciężkich obrażeń bo to tylko męka by była... A co do tego co jest po śmierci to nie wiem i za bardzo nie chcę wiedzieć. Moja wiara każe mi sądzić, że gdy umieramy idziemy do nieba albo piekła, gadamy z Bogiem itd. A z drugiej strony tak na mój zdrowy (albo i nie :D ) rozsądek to myślę, że po prostu po śmierci jest wielka "nicość". (Coś w stylu jakbyśmy spali ale nic nie pamiętali) Takie jest moje zdanie.

--- Cytuj ---ale ciekawi mnie co będzie jak umrę... pożyjemy zobaczymy.
--- Koniec cytatu ---
Chyba umrzemy zobaczymy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej