Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kłopoty buntownikami

(1/2) > >>

emerytek:
Trochę zbyt pochopnie rozpocząłem wyzwalanie miast i orkowie mnie atakują wszędzie. Nawet atakują mnie Asasyni. Gdy teleportowałem się z Varantu po zdobyciu artefaktów do Faring zostałem tam zaatakowany. Udało mi się pokonać orków i wyzwolić Faring, lecz gdy wszedłem do górnego zamku buntownicy podnieśli alarm że jestem intruzem i mnie zaatakowali mimo że ich nastawienie jest na zielono. Co może być powodem?

Error:
Hmm to nieciekawie... wierzyłem, że to nie istnieje ale jednak... Prawdopodobnie wyzwoliłeś trzecie miasto czyli zadziałał bug, który powoduje iż i buntownicy, i orkowie cię atakują(albo z tego co mówisz wszyscy)...

Szkoda... ktoś wie może czy pache to naprawią?

Kamis:
Odswieze troche temat, gdyz mam podobny problem a nei znalazlem nigdzie rozwiazania :( , przed udaniem do varantu wyzywolilem trelis (bylo to ktores z rzedu miastu ktore odbilem orkom) jako ze po tym nie mialem zbytnio kontaktu z orkami, dopiero na wykopaliskach w mora sul zauwazylem ze cokolowiek nie zrobie to orokowie gdy mnie widza to atakuja, zdobylem dopiero 2 artefakty z pustyni wiec jeszcze kawal drogi przede mna. Chcialem się udac do geldern ale jedyne co mogę tam zrobic to wyciac orkow w pien. Tak wiec czy jest na to jakies rozwiazanie np kody na neutralny stosunek frakcji ?

Pozdrawiam

Grigorius:
Kamis niestety aczkolwiek ja nie spotkałem kodu na neutralne nastwienie u orków.
Taki kod nie istnieje.

P.S.
Neutralne nastawinie to 0 punktów reputacji  .

georrge22:
Też mam taki problem, z miast Myrthany pozostało mi tylko Silden i na dzień dobry zaczęli mnie atakować orkowie i najemnicy :/ Musiałem ratować się ucieczką. Najgorsze, że gdzieś tam jest puchar, więc będę musiał ich zbić.

Co do głównego zamku w Faring, to może się mylę, ale buntownicy zaatakowali mnie dopiero kiedy wyciągnąłem broń.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej