Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Humorzaste NPC

<< < (2/2)

Vertiser:

--- Cytat: Kolan w 26 Sierpień 2008, 02:06:38 ---Swoją drogą - nie wiem gdzie znaleźć "świętą skałę" potrzebną do OFF'a przeciw Poszukiwaczom.

--- Koniec cytatu ---

Jedna taka skała jest przy kapliczce w pólnocno-wschodniej części wyspy (nieopodal jeziora z topielcami i pieczary z runą do próby ognia)

A co do znikających opcji dialogowych, to prawda, raz Varas "obraził się" na mnie i nie chciał mi dać amuletu szukającego ognika, mimo, że wcześniej i potem opcja działała bez problemu. Nie mam pojęcia jaka mogła być tego przyczyna.

Sirius:
Amulet Szukającego Ognika można dostać od Vatrasa tylko podczas pierwszej rozmowy :)

Potem ta opcja może raz być, a raz nie :)

Dlatego podczas pierwszej rozmowy radzę wymęczyć staruszka wszystkimi opcjami dialogu :)

Zaginiony97:
Dziwna sprawa :/

dafort:

--- Cytat: Czaroxxx w 25 Sierpień 2008, 23:21:55 ---Mój brat cioteczny miał identyczną sytuacje jak na początku wykonał praktycznie całą fabułę z podstawki a potem chciał się zabrać za dodatek

--- Koniec cytatu ---

Tez tak mialem. Jak gralem za pierwszym rzem ognika dostalem bez problemu. Jak gralem drugim razem i za zadania z magami wody wzialem sie dopiero po powrocie z GD ognika juz mi nie dali ;/ W sumie do niczego on sie nie przydaje, a jeszcze trzeba poswiecac na niego punkty nauki, ale jednak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej