Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
parker52:
ja mam pytanie odnoscie REPUTACJI U ASSASYNOW.
Jakie misje mam wykonac żeby mieć 75% reputacji u assasynow??
Dzid:
Ja mam 2 problemy w Gothic 3:
1. Nie wiem dalej skąd mogę wziąć sztabkę czystej magicznej rudy (Grobowce obchodziłem i zaliczyłem, Nordmar oczyściłem)
2. Nie wiecie może czy po uwalnianiu miast, jak orkowie uciekają, to czy znikają po czasie?? Bo mi Vak czy jak mu tam (ten z Trelis) uciekł z amuletem adanosa i nie mogę ukończyć gry!!:(
Isentor:
--- Cytat: Dzid ---2. Nie wiecie może czy po uwalnianiu miast, jak orkowie uciekają, to czy znikają po czasie?? Bo mi Vak czy jak mu tam (ten z Trelis) uciekł z amuletem adanosa i nie mogę ukończyć gry!!:(
--- Koniec cytatu ---
Uaktywnij kody (co i jak masz na stronie) wklep w konsoli spawn vak.
Ukulele:
--- Cytat: YanCo w 20 Kwiecień 2008, 13:42:23 ---1.Aha żeby nie było wątpliwości umiejętność mistrz złodziejstwa może nas nauczyć sam Diego w Bradze(Co mnie zdziwiło)musicie wgrać patch 1.6 żeby było dobrze z umiejętnościami
--- Koniec cytatu ---
Ja tam mam patch 1.6 wgrany i Diego NICZEGO nie uczy. Być może dlatego, że kontynuuję grę, a ta opcja się uaktywnia po rozpoczęciu nowej. Sam nie wiem...
Co do umiejętności ulepszanie pancerza to po patchu 1.6 wiele osób go uczy, tak samo jak z wyrobem trucizn wszystko ładnie działa, tylko tej cholernej zdolności mistrzostwa złodziejstwa nie mogę znaleźć. Może jest u Laresa bo u niego jeszcze nie byłem.
--- Cytat: parker52 w 29 Kwiecień 2008, 16:51:15 ---ja mam pytanie odnoscie REPUTACJI U ASSASYNOW.
Jakie misje mam wykonac żeby mieć 75% reputacji u assasynow?
--- Koniec cytatu ---
10 reputacji dostajesz w Bradze jak zbierzesz daninę od kupców, 15 reputacji jak zaniesiesz list od Sancha do Bakareshu, ok. 25 reputacji za zabicie wszystkich magów wody dla Gonzalesa z Mora Sul, 15 reputacji za zabicie Hassana (zadanie dla Nimbala w Mora Sul), 20 reputacji za zabicie koczowników w oazie na południe od Bakareshu (zadanie od Tizgara), 5 reputacji za zabicie Rhobara, 4 reputacji za zabicie druida na południe od Lago(tego z lwem). No i jeszcze po 1 punkcie za różne drobne przysługi handlarzom niewolników i innym assasynom w Myrtanie. To chyba tyle ;)
HADUS:
Chciałbym wiedzieć jak wykonać misje(z Geldern):
-Poznaj sekret druida Runaka,
-Znajdź grupę poszukującą druidów(chodzi mi o tą druga, bo wiem, że jeden jest w mieście)
Oczekuje jak najszybszej odpowiedzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej