Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 na konsole
Ci@cho:
To pewnie rozwizanie problemu z zawieszaniem.
Miemol:
W sumie to dziwne, że dopiero w czwartej odsłonie gry twórcy decydują się na zrobienie tej gry także na konsole. Ja nie mam nic przeciwko temu. To rozwiązanie może przynieść takie konsekwencje, że konsolowcy nie znający Gothica, w końcu go poznają i zainteresowanie grą wzrośnie.
Azariel:
Mi się podoba,że gra wyjdzie na konsole,bo mój komp nie spełnia wymagań nowych gier(nie ma nawet 1GB RAM)a mam X360.
--- Cytat: Ainur w 22 Sierpień 2008, 12:18:32 ---Witam,chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie i dlaczego na temat gothica 4 na konsole,moim zdaniem nie jest to fajna wiadomość bo gothic jest pecetowom grą a waszym zdaniem?
--- Koniec cytatu ---
Niby dlaczego nie miałby wyjśc na konsole?Mi nie przeszkadza że Mass Effect wyszedł na PC.Poza tym tylko zapewni twórcom więcej kasy.
Dante:
Gry na konsole są tak drogie ponieważ właściciel platformy (Sony, Microsoft) pobiera opłatę licencyjną za wypuszczenie gry na ich konsoli. ;)
Piter2479:
Tak jak ktos wyżej wspomniał to dobra wiadomość dal ludzi kturzy maja konsole(a konkretnie to Xbox 360). Ja napzykład wolę grę na xboxa 360 a nie na peceta. Myśle że ten pomysł był bardzo dobry i Gothic będzie miał więcej fanów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej