Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Przeróbka Hymnu Polski

<< < (5/6) > >>

Doman:
Hehe, ten hymn to gorszy, niż ten, co Górniak zaśpiewała ;D To zapewne pomyłka, lecz nie świadczy dobrze o twórcach tej gry. Mi osobiście, nie robi to żadnego problemu, a nawet powód do śmiechu. Na pewno w to nie zagram, tak więc co mnie to.

Rodney164:
Cóż, twórcy się nie postarali, ale pewnie i tak w to nie zagram więc co tam, a poza tym sami sobie utrudniają życie, bo zamiast dać do gry zwykły hymn oni bawili sie w przerabianie go, no chyba, że dali do gry pierwszy lepszy utwór z neta o nazwie Polish Anthem, wtedy popełnili sporą pomyłkę. Zamiast się oburzać trzeba mieć nadzieję, że ktoś z Polski wytknie błąd twórcom gry i w jakiejś łatce znajdzie się rozwiązanie problemu z hymnem.

Pawel Najemnik z Farmy:
Jak to znalazłeś? Przecie to Polski hymn po Serbsku.

Tiw:

--- Cytuj ---Jak to znalazłeś? Przecie to Polski hymn po Serbsku.
--- Koniec cytatu ---
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hymn_Jugosławii

Galeria_Ciastek:
Według mnie cała ta gra to poprostu jedna wielka pomyłka. Jak można przeoczyć coś takiego! Przecież to jasne, że KTOÂŚ musiał to przerobić. W takim razie KTO jak nie twórcy gry! A jeśli oni to po co to robili? Może nasz hymn jest zbyt "patriotyczny? A może u skośnookich jest popularna akurat taka "wersja". Ale jak ktoś wspomniał nikogo prócz nas nie będzie to obchodziło.

EDIT: Co wy gadacie? Hymn Jugosławi? Nie wierze!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej