Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Gothic III - Hełmy

<< < (12/13) > >>

Julian:

--- Cytat: Gordian w 17 Wrzesień 2011, 22:21:19 ---Szczerze mówiąc to jakbym mógł to bym się z Isthar nie ruszał nigdzie. Zajebiście fajna lokacja;] Chyba najlepsze miasto;]

--- Koniec cytatu ---
Wolę Lago i to nie z powodu bagiennego ziela. Tam aż się czuje klimat pustyni, podobnie jak w Bradze.
PS: Wiecie, że Braga to także miasto w Portugalii (chyba)

Gordian Morii:

--- Cytat: Isentor w 17 Wrzesień 2011, 22:26:08 ---Gordian bo takiego towaru mało jest na rynku po wojnie. Dlatego co lepsze zbroje są takie drogie. skoro tylko kilka egzemplarzy występuje na kontynencie.

--- Koniec cytatu ---

Ale zawsze w bitwach ginęli ludzie i część takich pancerzy szło odzyskać, bo to logiczne, że można było to jakoś wziąć i ściągnąć z trupów. Dodatkowo gdy przybywa wyzwoliciel, to raczej powinien dostać jakieś wsparcie za same chęci. Skoro oswobodził całe miasto z okupacji to znaczy, że jest przydatny, a nie robi zamieszania tylko gębą.
No albo sam fakt odnalezienia mistycznych artefaktów, staje się wybrańcem Innosa więc powinien na start bez gadania dostać to co najlepsze;/

Julian:
Dobrym rozwiązaniem byłoby to, gdyby za wyzwalanie miast dostawałoby się znaczne nagrody rzeczowe w tym także pancerze. A system reputacji jeśli chodzi o buntowników nie sprawdził się. Wyzwoliłeś miasto, czy to nie wystarczy, aby buntownicy Ci nie zaufali?

Isentor:

--- Cytat: Gordian w 17 Wrzesień 2011, 22:34:23 ---Ale zawsze w bitwach ginęli ludzie i część takich pancerzy szło odzyskać, bo to logiczne, że można było to jakoś wziąć i ściągnąć z trupów. Dodatkowo gdy przybywa wyzwoliciel, to raczej powinien dostać jakieś wsparcie za same chęci. Skoro oswobodził całe miasto z okupacji to znaczy, że jest przydatny, a nie robi zamieszania tylko gębą.
No albo sam fakt odnalezienia mistycznych artefaktów, staje się wybrańcem Innosa więc powinien na start bez gadania dostać to co najlepsze;/

--- Koniec cytatu ---
Nagrody za oswobodzenie miast mogli lepiej dopracować. W sumie pomysł z Arcanii nie był zły. Po oswobodzeniu miasta otrzymujemy okno wyboru 3 rodzajów zbroi występującej w mieście. Możemy sobie wtedy popierniczać w zbroi z herbem danego miasta.

Ale Gordiu bez przesady. To nie Betlejem żebyś na sam początek dostawał upominki.

irask2:
Hełmy to troszkę nietrafiony pomysł. Za bardzo mi nie pasuje do uniwersum. Gothic (od 1 do Nocy Kruka) nie miał hełmów i jakoś mi to nie przeszkadzało. A teraz kiedy je wprowadzono, sprawiają czasem wrażenie dodania na siłę.

Przekomiczny widok Bezimiennego z koroną na głowię, mieczem w ręku i potworem na przeciwko. Nie wiem jak Wy, ale dla mnie jest to jedna z wielu nietrafionych rzeczy w Gothicu 3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej