Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zapowiedź na GC '08 - dyskusja

<< < (2/4) > >>

bemol05:
Ja szczerze wątpie, żeby to był Bezimienny na tych screenach :( Zupełnie do niego niepodobny. Gra może być fajna, podobają mi się te odbudowane lokacje 8)

piankers:
hmmm skoro dodatek ma mieć już związek z G4 to może w dodatku już się zapoznamy z nową postacią

Czaroxxx:
A ja już widzę ten cały dodatek zapewne będzie kolejny szrot w którym walka będzie skopana jak człowiek na przystanku przez dresów. "atak ze skoku" wow ale osiągnięcie...

Isentor:

--- Cytat: Roben w 20 Sierpień 2008, 23:54:26 ---Ahh... a ja myślałem, że jednak będą te Zapomniane Krainy, ale się myliłem.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie doszli do wniosku, że nie ma sensu się przemęczać. Rozwinęli zaczęte już przez PB projekty o dodatku. Lekko zmodyfikowali coś od siebie, wykorzystali przygotowane materiały. Poprawili silnik i mają komercyjny szit. Kilku npc tu i tam oraz lekkie zmiany modeli to mogą nam modderzy zafundować. Jak fabuła nie będzie zbyt interesująca to gra leży...a twórcy kwiczą z rozpaczy.

Sceeny jak to screeny. Niech zapuszczą grę na jakimś kompie z PC Games. Na tym magicznym sprzęcie z GC i tak nic praktycznie nie zacina. Ale to nie sprzęt, na który przeciętny gracz może sobie pozwolić.

Muhaha papcio miał racje.
http://www.pcgameshardware.de/aid,656926/GC_2008_Gothic_3_Goetterdaemmerung_im_Video/
Ludzie to zamula tak samo jak podstawka, gdzie tu obiecywana optymalizacja?

Ponurak:

--- Cytat: IsentoR w 21 Sierpień 2008, 17:31:07 ---Kilku npc tu i tam oraz lekkie zmiany modeli to mogą nam modderzy zafundować. Jak fabuła nie będzie zbyt interesująca to gra leży...a twórcy kwiczą z rozpaczy.

--- Koniec cytatu ---

Szczerze powiedziawszy: na moje to wygląda na jakiś kiepski mod. Ogólnie modele, które nam zaprezentowali reprezentują taki żal, że nawet dupy nie ściśnie. Interfejs tak samo do kitu. A obraz "loldingowania" się gry trzyma poziom reszty. Tylko tu nasuwa się pytanie: kto tak spindolił sprawę. Czyżby dokonało tego PB czy te miernoty z nowego studia. Jeśli ci nowi amatorzy, to nadzieja w Spellboundzie, że naprawią ten shit.

--- Cytat: Serail w 20 Sierpień 2008, 22:24:51 ---czyli nawet przyjemny tytuł się nam szykuje.

--- Koniec cytatu ---

Tak po mojemu to przyjemniej będzie się czytało starą gazetę siedząc na kiblu i wdychając opary ze szczątków swoich posiłkow. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej