Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zapowiedź na GC '08 - dyskusja

(1/4) > >>

Alfeim:
Co mysliscie o screenach? Lee w sali tronowej, odbudowany Vengard, nordmarczycy i orkowie w Myrthanie. Bohater - czy to bezimienny? Ma troche ciemne wlosy, ale to moze byc wina kiepskiej jakosci zdjec, poza tym ma ladna zbroje na ktorej widnieje nieznany symbol ;)
Zapraszam do dyskusji

Serail:
No widomo już, że akcja dodatku działa się będzie dwa lata po wydarzeniach znanych z G3. Z tego co móili twórcy, to nie dodadzą nowych lokacji, lecz zmienią istniejące już, czyli zmodyfikują kilka miast (szczerze mówiąc, to mam nadzieję ujrzeć odbudowaną Gothę), dodzadzą jeszcze kilku NPC i wprowadzą jeszcze kilka pomniejszych zmian. Caość zajmie nam 20 godzin, czyli nawet przyjemny tytuł się nam szykuje.

Rodney164:
Z tego co widzę to dodatek zapowiada sie całkiem ciekawie, szkoda, że nie zostaną dodane nowe lokacje, ale może to i dobrze bo raczej nikt nie słyszał o twórcach dodatku więc mogli by je zepsuć. Szkoda, że nie dodano screenów z odbudowanych lokacji, ale pewnie niedługo pojawi sie kilka nowych. Ciekawe kiedy zostanie ogłoszona dokładna data wydania, czy będzie można ściągnąć jakieś demo oraz czy w tej grze Bezimienny doświadczy kolejnej amnezji i nic nie będzie potrafił nic poza podstawowymi  umiejętnościami :).

Alfeim:
Co do screenow to opisze je:
1. Vengard, sala tronowa, a w niej Lee
2. Schody w Vengardzie prowadzace na plac glowny
3. Widok na brame Vengardu
4. Odbudowa swiatyni w Faring (widoczne rusztowania)
5. Wejscie do swiatyni w Faring (rusztowania przy wiezy)
6. Odbudowana Gotha, a w niej nordmarczyk
7. Brama w Gothcie, ktora pilnuja nordmarczycy
8. Oboz przed Gotha
9. Drewniana brama przed Gotha
10. Swiatynia w Monterze, ork stoi przy wejsciu
11. Oboz przed montera
12. Loading screen

Nie mam info co do znaku na zbroji nh, ale wydaje mi sie ze to maska Sniacego.

Robben:
Ahh... a ja myślałem, że jednak będą te Zapomniane Krainy, ale się myliłem. Screeny ładne, ale zbyt małe i trudno sprawdzić, co się na nich konkretnie znajduje. Cieszy mnie, że świat Gothica 3 będzie odmieniony, a bez nowej krainy się obejdzie. Jestem ciekaw jaka będzie fabuła (na pewno będzie dobra) i czy pojawią się nowi bogowie (tak jak nazwa dodatku wskazuje) oraz tego, jak rozwiązany zostanie ten sposób z trzema zakończeniami ,,trójki''. W każdym razie już się nie mogę doczekać, bo według mnie dodatek będzie świetny :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej