Tawerna Gothic > Serwis
Fanklub Gothic
Rodney164:
Dokładnie tak jak mówi Serail, takie coś już jest na tym forum.
--- Cytuj ---Chodzi mi o że bardziej ambitni uzytkowicy którzy chca się czyms wykazac mogli by pokazać na co ich stać. Mozemy byc orginalni, zrobimy coś innego.Np. tam uzykownicy robili mapy Królestwa Innosa, podziemi Beliara i Klasztou Adanosa, tworzyli nowy świat. Ja bym wolał zostac przy Myrthanie. Jest jeden pomysł.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli mam być szczery to nawet jeśli takie coś powstało by na forum to niektórzy userzy z nudów mogli by wykorzystywać ten fanklub do nabijania postów.
--- Cytuj ---Wpadłem na ten pomysł bo na tamtym forum modelatorzy rozdawali ostrzeżenia jak ulotki.
--- Koniec cytatu ---
Nawet jeśli administracja tamtego forum jest uciążliwa to może jednak jest tak jak mówię i userzy pokazywali tam swoją kreatywność, przy czym ich ambicją jest licznik postów.
McSloniu:
Dobra dzieki, widze że to bardzo fajne a mam pytanie jak dołączyc to tej gry? Jak było takie pytanie gdzieś to sory ale prosze o odpowiedź.
Rodney164:
Chociaż, że nie jestem zapisany do Marantu to jeśli dobrze się orientuję to narazie zapisy dla nowych są zamknięte
McSloniu:
Aha, dzięki a jak bedą otwarte i ktoś się dowie proszę o PW. Z góry dziekuje. Jak coś może odwdzięcze się w tej grze. ;]
Serail:
Offtopowi mówimy nie! Temat był o fanklubie, sprawa rozwiązana, więc topic zamykam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej