Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic the Beginning
Sereth:
Ostatnio kolega pokazał mi na telefonie gre "Gothic the Beginnig".Grałem troche ale telefon nie był mój wiec sie dlugo nie nacieszylem xD.Graliscie?Jesli tak to jak wam sie podobała?:P
PS.Jak ktos ma download PL pod Nokie 6234 byłbym wdizeczny xP
Respev:
--- Cytuj ---PS.Jak ktos ma download PL pod Nokie 6234 byłbym wdizeczny xP
--- Koniec cytatu ---
1. Nie ma polskiej wersji.
2. "Na forum nie tolerujemy piractwa komputerowego. Jakiekolwiek prośby "kraki", a także domaganie się o pomoc w przypadku kiedy nie posiadasz oryginalnej kopii gry, nie są respektowane."
Serail:
Coś mi świta, że podobny temat był na forum już, ale się wypowiem bo mogę się mylić. A więc grając w Gothic Begining, zdziwiło mnie to, że wcielamy sie w Xardasa, no ale cóż, na początku przeciwicy sprawiali mi trochę kłopotów, ale po 1 albo 2 światyni byłem taki 'Wyexpiony", że bezproblemowo radziłem sobie z większością przeciwników. A potem było już tylko lepiej, tak więc pod koniec gry, kiedy atakowało mnie stado orków, to bezproblemowo dawałem im radę. Co mi się nie podobało w grze? tylko to, ze miasto Khorinis zupełnie nie przypominało Khorinis z G2, oczywiście można to tłumaczyć tym, że było to miasto portowe z czasów młodości Xardasa, ale mały niesmak pozostał, poza tym wszystko zacnie jest.
Rodney164:
Ja już grałem, ale trochę słaba ta gierka bo nie da się wbić lvl powyżej 30. A propos postu Respeva - no cóż ja mam Gothic 3 the Beginning po polsku może uda mi sie znaleźć screeny ;). Ja też się zdziwiłem, ale poznając fabułę okazuje sie, że jest ona podobna do pierwszych planów fabuły z Gothic 4, gdzie Xardas nie jest jeszcze nawet magiem i dopiero zaczyna poznawać arkany magii.
Sarkasmus:
Gra jest fajna i dość trudna na początku, po jakimś czasie i 2 trolle są łatwe. Minusami tej gry jest jej długość, jest ona nieco za krótka, a po drugie wkurzyło mnie, że kiedy już zawalczyłem z bossem gry, był on na dwa uderzenia, i nic mi on nie zadał. Treść zadań niebyła zbyt rozbudowana, niektóre z zadań wogle niebyły RPG.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej