Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Pytanie z kluczami
Werewolf16:
Mam pytanie dotyczące 2 kufrów i 1 drzwi:
Gdzie jest klucz do kufra servina?
Gdzie jest klucz do kufra w młynie?
Gdzie jest klucz do drzwi wieży w klasztorze zmiennokształtnych?
Robben:
--- Cytat: Orc w 20 Sierpień 2008, 09:51:33 ---Mam pytanie dotyczące 2 kufrów i 1 drzwi:
Gdzie jest klucz do kufra servina?
--- Koniec cytatu ---
Tego nie wiem, chociaż ja tą skrzynie otworzyłem, ale gdzie znalazłem klucz to nie wiem. Rozejrzyj się po obozie, bo może ten klucz gdzieś tam leżeć.
--- Cytuj ---Gdzie jest klucz do kufra w młynie?
--- Koniec cytatu ---
Możesz powiedzieć, gdzie ten młyn się znajduje, bo nie kojarzę?
EDIT: chyba już wiem o co ci chodzi, o ten młyn, który ja nazwałem chatą poniżej tak? Ten klucz otrzymasz od Alchemika, kiedy uwolnisz go z wioski orków (to ta do świątyni ÂŚniącego) w 3 rozdziale.
--- Cytuj ---Gdzie jest klucz do drzwi wieży w klasztorze zmiennokształtnych?
--- Koniec cytatu ---
Gdy idziesz w stronę klasztoru, to niedaleko po prawej stronie jest most (tu, gdzie w Gothic I Gorn prowadzi nas do jaskini pod klasztorem, gdzie znajdujemy zwój z przemianą w chrząszcza), który prowadzi do wierzy mgieł. Przed tym mostem jest chata, w której są dwa kufry - w jednym z nich jest klucz do wierzy w klasztorze zmiennokształtnych oraz porządna zbroja.
Werewolf16:
2 są?Ja kojaże tylko jeden.A co sie znajduje w tym kufrze , do ktorego klucz nam daje alchemik?A i szukałem po całym obozioe przemytników.Nic nie było.
Robben:
Tak jak pisałem, w tej skrzyni znajdziesz klucz do wierzy zmiennokształtnych i zbroję. A więc jest tam jedna skrzynia ?, to pewnie się pomyliłem, że są dwie.
Werewolf16:
tak juz dostalem klucz od alchemika wlazlem do wiezy.Ale teraz pozostaje pytanie:Gdzie klucz do kufra servina?
P.S:Wie ktos gdzie jest czarna perła?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej