Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Konkurs wiedzy o modyfikacjach
Doman:
--- Cytuj ---Platforma: Gothic
Modyfikacja: Mroczne Tajemnice
Pytanie: Istnieje w tej modyfikacji kilka ciekawych nazw, np. Puszek Okruszek. Jaka est jeszcze inna postać, której nazwa przypomina TVN-owski program rozrywkowy?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam, to Majewski show, leży przed obozem łowców orków, w ich zbroi
Platforma: Gothic
Pytanie: Na początku wygląda jak smok, później okazuje się, że jest magiem. O kogo mi chodzi?
Nifrenithil (krecik) - dobrze!
Patty:
Algirion
Pytanie: Jakie zioła przynosimy alchemikowi?
Bolox1325 - Dobrze.
Gordian Morii:
Na początku dostajemy zadanie przyniesienia Orkowego Ziela, Kruczego Ziela i Czarnego Ziela a potem to alchemik kupuje od nas zioła uzdrawiające a i oczywiście mamy mu przynieść 8 Serafisów wspomniane zioła uzdrawiające i Psiankę oraz nasiona Wysokiego Dębu i Czerwonego Buka
Pytanie: Jak jesteśmy już MT to grajmy dalej ile smoków jest właśnie w MT i co to są za smoki? Tylko chodzi mi o normalne smoki (ziejące ogniem) nie ogniste jaszczury.
Gordian Morii:
spodnie siekacza i baseball rozpierduchy czy o te ci chodziło chyba że jeszcze ten dowód śmierci Traffixa ten cały jego misiek
Pytanie: Podaj imiona ludzi których poszukuje doradca skazanego władcy? ;D
Tak Grison zgadza się o nich mi chodziło. Odpowiedź dobra!
Grison:
--- Cytat: Bolox1325 w 25 Sierpień 2008, 19:22:25 ---Pytanie: Podaj imiona ludzi których poszukuje doradca skazanego władcy? ;D
--- Koniec cytatu ---
Są to: Seanches, Martinez, Nix i Popo.
Platforma: Noc Kruka
Modyfikacja: Vulcano Quest "The best od the best" hua hua.
Pytanie: Jak nazywa się jedyna kobieta na wyspie - Mag Wody?
Rodney - dobrze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej