Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Pięć stylów walki Kung Fu
Getar:
Poruszam nowy temat,,ponieważ niedawno zacząłem się interesować Kung Fu.Konkretnie pięcioma zwierzęcymi stylami Kung Fu.A są to style:Tygrysa,ÂŻurawia,ÂŻmiji,Małpy i Modliszki.Który z tych stylów lubicie najbardziej i co w nich Wam się podoba?Mnie najbardziej podoba się styl Modliszki.Mianowicie ciosy,którymi charakteryzuje się ten styl.
P.S.Na jakiej stronie mogę zamówić kurs nauki stylu Modliszki na CD?
Szarleǰ:
A ja lubię styl pandy. Dlatego że zawsze lubiłem pandy i w ogóle chciałbym walczyć jak taka panda.
Ma ktoś może kurs stylu pandy na kasecie VHS?
Rysownik:
Pisze się "żmii", a nie "żmiji". Moim ulubionym stylem walki jest... nie-znam-się-na-kung-fu. Jeśli miałbym wybierać z pistoletem na skroni to styl żółwia. Ukryje się gdzieś i nie w głowie mi jakieś uuuułłaaa!
P.S. Ma ktoś płytę winylową z zapisem nauki stylu żółwia?
Altevan'ix:
Mi też podoba się styl Modliszki. A bo kiedyś, gdy grałem w gry online, spotkałem grę o kung-fu. Najbardziej dobrze mi się grało ninją ze stylem Modliszki właśnie. Później trochę o stylu przeczytałem i zakochałem się w tym stylu!
Getar:
Peanut:Nie ma stylu Pandy!
Rysownik:Nie ma stylu ÂŻółwia!
Co wy dwaj myślicie,że jak jest te pięć styli zwierzęcych,to istnieją style do wszystkich zwierząt?!Owszem jest na przykład styl Kraba,albo Ryby,ale nie ma takich styli jak wy podajecie!
Altevan'ix:Mi się najbardziej podoba ten styl,jednak nie tylko dlatego chcę go trenować.Według mnie jest on łatwym do nauczenia i łatwym do używania w walce.
Czy ktoś mi odpowie wreszcie na to pytanie:Na jakiej stronie mogę zamówić kurs nauki stylu Modliszki na VCD,lub CD?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej