Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bezimienni paladyni
(1/1)
Ainur:
Witam! niewiem jak dla was ale dla mnie to tajemnicze kim mogą być ci bezimienni paladyni i co tam robią bez broni i dlaczego nas atakują mówię oczywiście o ścieżce adanosa tam gdzie jest portal.
McSloniu:
Własnie to jest bardzo ciekawa sprawa. Mozliwe że kilku którzy przetrwali wojne i ukrywaja sie gdzieś górach (za mapą) dowiedzieli się i chcą zatrzymac Bezimniennego. Pomścić króla.... no nie wiem troche mnie poniosło ale w sumie.....
Dante:
--- Cytat: zietek2703 w 13 Sierpień 2008, 12:21:40 ---Witam! nie wiem jak dla was ale dla mnie to tajemnicze kim mogą być ci bezimienni paladyni i co tam robią bez broni i dlaczego nas atakują mówię oczywiście o ścieżce adanosa tam gdzie jest portal.
--- Koniec cytatu ---
Z logicznego myślenia stanowią "zapchajdziure" w tym ostatnim momencie. Jeżeli chodzi o fabułe to może dowiedzieli sie o działaniach Bezia i chcą go powstrzymać lub jak kolega wyżej napisał mszczą sie za króla.
PS. Temat jest czystą głupota jak dla mnie, ale przyzwyczaiłem sie że na Zietku zawsze można polegać jezeli chodzi o bezsens i głupote ;p
Isentor:
przywracanie wątku
Nawigacja
Idź do wersji pełnej